Elektrisk oppvarmet nakkemassasjeapparat

289.98 kr

Tilbud!

Elektrisk oppvarmet nakkemassasjeapparat

289.98 kr

Beskrivelse

 

Opplev effekten av en ekte massasje og eliminer ubehag i nakke og skuldre i løpet av minutter med din personlige elektroterapi!

 

Elektrisk oppvarmet nakkemassasjeapparat er den beste gadgeten for smertelindrende behandling av nakke og skuldre. Den er designet for å gi en enkel og effektiv løsning for å avlaste kroppsspenninger, muskeltretthet, knuter, nakkesår og tretthet i skuldrene. Massasjeapparatet bruker lavfrekvente elektriske pulser-teknologi for å eliminere eventuell stivhet i livmorhalsen og gjenopprette såre nakkemuskler ved å lindre smertepunkter. Bare 15 minutter om dagen er alt som kreves for å merke en bemerkelsesverdig redusert ubehag i nakke og skulder, og dermed forbedre søvnkvaliteten, fremme bedre blodsirkulasjon og eliminere nakkesmerter og hodepine.

Nakkemassasjeapparatet stimulerer effekten av en ekte massasje. Takket være denne innovative teknologien kan vi nå dra nytte av den unike kombinasjonen av oppvarming, akupunktur og elektrostimulering med 15 nivåer av kraftjustering. Med 3 forskjellige massasjemoduser er det en modus som passer for alle typer nakkeproblemer. Automatisk modus lindrer effektivt muskelspenninger og forbedrer betennelse og ødem i muskelvev, egnet for daglig nakkemassasje. Boligende modus lindrer fullstendig muskelspasmer og smertesymptomer; egnet for stiv nakke og nakkeskader. Vitalitetsmodus fremmer øyeblikkelig blodsirkulasjonen og øker muskelstyrken; egnet for kronisk cervical belastning. Oppvarmingsfunksjon med en temperatur på 42℃ (107,6°F) hjelper redusere livmorhalssmerter ved å slappe av blodårer og muskler for å forbedre vaskulær sirkulasjon. Du kan bruke et vått håndkle til å fukte nakken før massasjen for å forbedre den avslappende opplevelsen.

Vibrasjonene, de elektriske impulsene og varmen kan brukes separat eller i en hvilken som helst kombinasjon for en tilpasset massasje hjemme eller på farten. Ta med deg nakkemassasjeapparatet hvor som helst du går, legg det når du jobber eller mens du hviler deg hjemme. Bevegelige elektrodeputer justeres automatisk med din fysiske aktivitet og nakkestørrelse, noe som reduserer trykket på nakken og gjør den mer komfortabel å bruke. Enheten slår seg automatisk av etter 15 minutters bruk, som er behandlingsvarigheten som anbefales per dag.

✔️ SMERTELIDNING — Stimulerer stramme og ømme muskler for å lindre nakke-, rygg- og skuldersmerter.

✔️ AUTENTISK MASSASJE — Beroliger slitne muskler, reduserer stress og lindrer smerter og stivhet ved å etterligne effekten av en ekte massasje.

✔️ OPPLADBAR OG TRÅDLØS — Fri fra ledningsbegrensningen, nyt gleden av massasje mens du beveger deg fritt.

✔️ PASSER FOR ALLE HALSSTØRRELSER — Strekkbart nakkebånd kan åpnes for å justeres til enhver nakkestørrelse. Den har også behagelig og hudvennlig materiale som former seg etter nakken din for en tettsittende og tett passform.

✔️ LETT OG BÆRBAR — Ta den med deg når du går, den tar ikke mye plass i vesken din. Du kan bruke den når og hvor du enn er, enten det er på kontoret, treningsstudioet, hjemmet, bilen, flyet og så videre.

✔️ VARMEFUNKSJON — Fremmer bedre blodsirkulasjon og kompresjon.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. P***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produkt som beskrevet. Min kone elsker det. Anbefaler produktet på det varmeste.

 2. M***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enheten leveres uten batterier, du må kjøpe to AAA mini-størrelser. Pakket normalt, varene kom uten skader. God massasjeapparat

 3. I***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Godt produkt!

 4. A***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne trenger 2 AAA-batterier for å fungere. Enkel å bruke. Les bruksanvisningen før du bruker denne elektriske nakkemassasjeapparatet og pulse-back-enheten. Bruk den ikke mer enn 10 – 20 minutter. Bruk en våt klut for å fukte nakken. Strømknappen er på siden av enheten. Vær forsiktig med nivået du har denne enheten på. For hvis du har nivået for høyt kan det gjøre vondt. Så følg godt med.

 5. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kul enhet. Fungerer fint.

 6. A***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjapp levering. God kommunikasjon med kundeserviceteamet. Samlet flott opplevelse

 7. E***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne nakkemassasjeapparatet. Det ser veldig mote ut i hvitt og akkurat som en hodetelefon som henger på halsen. Den har 3 massasjemoduser sammen med oppvarming. Den er ganske kraftig for en liten massasjeapparat som dette. Du kan føle kraften på nakken.

 8. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Massasjeapparatet ser delikat og kompakt ut, enkelt og lett å betjene, veldig enkelt å bruke, lading er også veldig raskt, utstyret er også mye, egnet for forskjellige typer. Jeg liker å bruke den på kontoret når jeg bruker datamaskinen.

 9. S***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Virkelig avslappende massasjeapparat som masserer nakken effektivt for en terapeutisk fordel og virkelig lindring. Denne er veldig enkel å bruke og sitter komfortabelt uten kvelningsfølelse. Den er stillegående og veldig beroligende å bruke hjemme eller på kontoret.

 10. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjeapparatet for nakke fungerer kraftig som beskrevet. Hvis du er ute etter en nakkemassasje for å lindre smertene, vil dette være ditt gode valg. Lett og kompakt, enkel å betjene.