Ketonpustemåler for ketogen diett

Opprinnelig pris var: 653 kr.Nåværende pris er: 435 kr.

Tilbud!

Ketonpustemåler for ketogen diett

Opprinnelig pris var: 653 kr.Nåværende pris er: 435 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Få pålitelige ketonresultater med bare ett pust!

Å bestemme seg for å gå ketogen er ikke bare en beslutning om å gå på diett. Det kan være en livsstilsendring. Hvis du vil forsikre deg om at du gjør det riktig, bruk Ketone Breath Meter for Ketogenic Diet for å måle om kroppen din reagerer på dietten eller ikke, og hold deg på toppen av dine fysiske mål og vekttapsmål.

Ketose er en metabolsk prosess som oppstår når kroppen begynner å forbrenne fett for energi da den ikke har nok karbohydrater til å forbrenne. Under denne prosessen produserer leveren kjemikalier som kalles ketoner. Denne testeren er designet for nøyaktig måling av ketonnivået ditt. Den måler ketose bare ved å blåse inn i instrumentet. Keton Breath Meter er ideell for alle som leter etter en rask, enkel og pålitelig måte å teste ketonnivået på.

Betjening med én knapp gjør enheten enkel å bruke, selv for nybegynnere. Bare trykk på strømknappen og start ketontesting på bare sekunder. Testresultatet vil vises på skjermen med en av tre LED-indikasjoner. Lesing av oo med grønt lys betyr at du ikke er i ketosetilstand (blemme «N»), 0,01 avlesninger med oransje lys indikerer at du er i lett tilstand av ketose), og målingene over 0,01 med rødt lys betyr at du er i middels eller høyere ketonsone (blister «Y»). Ketonmåleren følger med 4 ekstra munnstykker som skal erstattes og hold testingen praktisk og hygienisk for å teste venner og familie. Det er ikke behov for ubeleilige blod- eller urinprøver. De nøyaktige resultatene er klare på bare 10 sekunder.

✔️  MEGET NØYAKTIG – Langt mer nøyaktig metode enn testing av ketonstrimler.

✔️  ENKEL Å BRUKE – Bare ett pust og på 10 sekunder får du resultatene.

✔️  KOMPAKT OG BÆRBAR – En enkel metode for analyse av ketonkonsentrasjon når som helst og hvor som helst.

 

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. R****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Pusteapparatet fungerer utmerket. Lett å bruke. Jeg vil anbefale det til hvem som helst.

 2. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bra produkt, men jeg personlig foretrekker en ketonblodprøve

 3. K****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten er praktisk, men leste ikke nøyaktig et par ganger

 4. S***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket bare sørg for å kjøre testen inn og rengjøre den og bruke den uten å blåse i den før første gangs bruk, les instruksjonene.

 5. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utrolig brukervennlighet, veldig nøyaktig hver gang. Jeg sjekker ketonene mine 1-2 ganger om dagen med dette, og jeg elsker det

 6. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hvis du leter etter den mest nøyaktige pusteketonmonitoren på markedet, trenger du ikke lete lenger. Ikke bare har jeg sett den være mer nøyaktig enn andre skjermer, men den er også rimelig, noe som er så viktig for alle som ønsker å forbedre helsen. Menneskene bak produktet er utrolige

 7. T***H (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette produktet. Det hjelper å holde meg i ketose med jevne mellomrom, jeg sjekker omtrent tre ganger daglig for å være sikker. Fungerer utmerket og enkel å bruke.

 8. I***u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den fungerer som den skal og er enkel å bruke.

 9. S***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Virkelig bra, fungerer bra og virker like nøyaktig som urinprøvene. Enkel å bruke og effektiv

 10. M***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min absolutte favoritt ketonmåler for å teste ketonnivåene mine. Det er veldig brukervennlig, nøyaktig og veldig rimelig. Jeg vil anbefale det på det sterkeste.