Kroppssammensetning Skalaer KMI Fett Skala

Opprinnelig pris var: 1,720 kr.Nåværende pris er: 860 kr.

Tilbud!

Kroppssammensetning Skalaer KMI Fett Skala

Opprinnelig pris var: 1,720 kr.Nåværende pris er: 860 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Det smarte valget for en sunn kropp

Ortorex fettvekt for kroppssammensetning gjør det intuitivt og enkelt å holde oversikt over helsen din gjennom intelligent skyanalyse. Dens slanke og avrundede hjørnedesign sikrer at du aldri kommer til å skade foten ved et uhell.

Trådløst
Ortorex KMI fettvekt har bluetooth-tilkobling med en mobilapp som gir enkel tilgang til dine fysiske poster. Hold helsen din til fingerspissene med opptil 79 datapunkter, alt fra vanninnhold til nøyaktig proteintall.
Multifunksjonell
Produktet vårt legger topplinjeteknologi under føttene dine, bokstavelig talt! I tillegg til spesifikk vekt og fettmåling, viser dets digitale termometer nøyaktig kroppstemperaturen din på skjermen.
Sunn livsstil
Ortorex kroppssammensetningsvekt hjelper deg med å sette oppnåelige vektmål ved å gi deg personlige diettplaner og treningsrutiner. Du kan til og med sammenligne og kontrastere helsepoeng med vennene dine.
LED nattsynsskjerm

Få en klar lesning, dag eller natt.

Automatisk avstenging

Starter når du tråkker på den og slås av automatisk 8 sekunder etter at du går av.

Slitesterk materiale

Den herdede glassoverflaten kan tåle en vekt på opptil 400 lbs.

Flere grunner til å elske skalaen vår
Stemmeveiledning
Lett Vekt
IOS- Og Android-Kompatibel
Super Tynne
Familieorientering
Spesifikasjoner
Dimensjoner:
10.24x10.24x0.91 inch (26x26x2.3 cm)
Vekt:
2.2 lbs (1 kg)
Veieområde:
0.44-396 lbs (0.2-180 kg)
Målenøyaktighet:
0.11 lbs (50 g)
Strømforsyning:
USB Charging
4.83
12 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M**k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er ganske fornøyd med denne skalaen. Den er ikke supertung, riper ikke lett og ser ikke dårlig ut. Den har en app som den kobles til, og jeg hadde ingen problemer med å sette den opp

 2. A**s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig skalaen. Sørg for å bruke den på en hard overflate da et teppe ser ut til å påvirke lesingen. Men bortsett fra det liker jeg at den holder historikken på telefonen din. Lesingen virker riktig når jeg bruker andre enheter.

 3. O****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en stor skala og til en god pris. Vekten leser superraskt og fungerer bra. Det er enkelt å sette opp og gir deg så mye mer informasjon i detalj enn de fleste vekter. Jeg elsker det! Den er veldig godt laget og ser veldig fin ut.

 4. S******h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Anbefaler denne skalaen på det sterkeste! Jeg føler meg mye bedre med å overvåke helsen min nå

 5. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vekten ser ut til å være veldig godt laget. Jeg var først skeptisk til å kjøpe en glassvekt. Jeg er imidlertid glad for at jeg gjorde det. Mengden informasjon du får stående på den i 8 sekunder er fenomenal

 6. B***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elegant og lett! Denne skalaen gjør alt. Appen er lett å lese. Den forteller deg til og med “kroppsalderen din”. Jeg vil anbefale å kjøpe denne vekten hvis du er overvektig og virkelig ønsker å se hvilken form kroppen din er i.

 7. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne skalaen er i stand til å spore flere målinger, forutsatt at du bruker appen. Men selv uten appen gjør den en god jobb hvis den gir deg en umiddelbar avlesning av vekten din. Verdt prisen

 8. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne smarte vekten med app fungerer som forventet. Dette er veldig kompakt, så det er et godt valg for trange rom – som for eksempel sovesaler. Det virker nøyaktig. Vær oppmerksom på at noen kan synes dette er for lite. Alt i alt, hvis den lille størrelsen fungerer for deg, er dette en god verdi.

 9. H***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne skalaen. Jeg liker at jeg kan logge vekten min og følge med på fremgangen min gjennom appen. Kan være litt bredere for stabilitet, men generelt et fantastisk produkt.

 10. V****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott skala! Appen er enkel å bruke, alle i familien din kan spore vekten sin. Den går super i detalj og forteller deg til og med hvilken alder kroppen din er!! Jeg så i flere dager etter en vekt, og dette er den beste vekten jeg noen gang har eid!!