Blodtrykksmåler

Opprinnelig pris var: 849 kr.Nåværende pris er: 445 kr.

Tilbud!

Blodtrykksmåler

Opprinnelig pris var: 849 kr.Nåværende pris er: 445 kr.

Utsolgt

Email me when stock available

Beskrivelse

Ta vare på helsen din når som helst

Si farvel til unøyaktige og langsomme målinger med Ortorex blodtrykksmåler til håndleddet. Den gjør det mulig for deg å ta vare på helsen din selv når du ikke er hjemme. Det kompakte apparatet har et stort display og ett-trinns betjening, og gjør kontrollene enkle.

Bærbar
Ortorex-blodtrykksmåleren er lett og kompakt, noe som gjør det enkelt å ta den med på reise og tar minimalt med plass. Den muliggjør konsekvent blodtrykksmåling uansett hvor du er.
Enkel å bruke
Det er like enkelt å ta på seg blodtrykksmåleren som å feste et armbåndsur. Takket være den brukervennlige og intuitive designen kan du bruke apparatet på riktig måte uten problemer.
Nøyaktig
Apparatet vårt garanterer presise målinger med bare 3% avvik. Dette høye nøyaktighetsnivået er avgjørende for pålitelig helseovervåking - det hjelper deg med å ta den optimale beslutningen basert på tilstanden din.
Holdbar

Et robust akrylpanel beskytter Ortorex-monitoren mot å gå i stykker ved fall. Denne robuste konstruksjonen forlenger apparatets levetid.

Batteridrevet

Standardbatteriene i Ortorex blodtrykksmåler muliggjør umiddelbare målinger. Ved å gi apparatet strøm med en gang, gjør de prosessen enklere fordi du ikke trenger å gå rundt for å finne en stikkontakt. Det er spesielt viktig når du føler deg syk.

Kvalitetsdisplay

Apparatet vårt har en LCD-skjerm av høy kvalitet som er behagelig å lese av. De klare bildene på skjermen gjør at du kan tolke målingen uten hjelpemidler som forstørrelsesglass.

Flere grunner til å elske blodtrykksmåleren vår
Hudvennlig
Tettsittende
Passform
Trådløs
Trygg Å Bruke
4.88
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å bruke og nøyaktig. Jeg har testet den flere ganger på meg selv og min kone, og målingene er konsistente.

 2. G**g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at denne lille maskinen er så enkel å bruke og er nøyaktig. Glad for at jeg kjøpte den for å måle blodtrykket mitt.

 3. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et flott produkt! Enkel å bruke og nøyaktig! Jeg er sykepleierstudent, og jeg bruker de vanlige blodtrykksapparatene og så denne for å dobbeltsjekke arbeidet mitt, og den er så nøyaktig!

 4. S**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det jeg likte med denne maskinen var at den ikke var for stram når den var i bruk. Flott for hele familien.

 5. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne for å bruke på jobb. Den er enkel å påføre og bruke, og den har et minne som husker tidligere blodtrykksmålinger. Jeg ville definitivt kjøpt den igjen.

 6. T**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hvis du er en person som er i faresonen under den nåværende COVID-helsesituasjonen, er du sannsynligvis som meg og holder deg nær hjemmet. Det er viktig å kunne overvåke blodtrykket ditt i disse tider, noe som kan vise seg å være stressende. Etter å ha snakket med søsteren min, som har hjerteproblemer, foreslo hun at jeg skulle skaffe meg en. Apparatet er veldig enkelt å bruke, komfortabelt, og skjermen er stor nok til at det er lett å lese resultatene. Anbefales på det sterkeste.

 7. B***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en veldig god blodtrykksmåler og prisen var bra. Veldig enkel å bruke, du trenger bare å feste den til håndleddet og trykke på en knapp.

 8. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har kreft i stadium IV og tar mange medisiner og til tider forferdelig hodepine. Vi fant ut at blodtrykket mitt spilte en stor rolle i hodepinen. Vi endret og økte mine vanlige bp-medisiner. og jeg overvåker trykket hver 4. time for å se om medisinene fungerer. Denne mansjettmaskinen er perfekt og svært nøyaktig.

 9. X***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  ELSKER ELSKER ELSKER dette produktet. Var superenkelt å bruke, bokstavelig talt ved å trykke på EN knapp. Leser blodtrykk og puls på mindre enn 1 minutt! Veldig nøyaktig også! Definitivt et godt kjøp!

 10. A***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg mottok pulsmåleren min, den fungerer bra og jeg var fornøyd med kjøpet. Jeg gir 5 stjerner og anbefaler 100%