Blodtrykksmåler

444.98 kr

Tilbud!

Blodtrykksmåler

444.98 kr

Beskrivelse

Ta helsen din i egne hender med vår blodtrykksmansjett!

Ta helsen din i egne hender med vår blodtrykksmansjett! Hold styr på blodtrykket ditt med nøyaktige målinger, uansett hvor du er, med vår blodtrykksmåler. Utstyrt med avansert ett-trinns måling, lar blodtrykksmansjetten vår deg følge blodtrykket ditt og være klar over hvordan kroppen din reagerer på ulike aktiviteter.

 

 

Funksjoner:

LETT-Å-LESE-DISPLAY – Den store LCD-skjermen med klare, store tall gjør lesing av målingen på høytrykksblodtrykksmåleren til den mest praktiske opplevelsen.

NØYAKTIG PLASSERING AV MANCHTEN –  Ikke stol på «kryssede fingre» hver gang du justerer mansjetten på blodtrykksmåleren! Den banebrytende funksjonen til selvsjekking gjør enheten også svært egnet for arytmitesting.

BÆRBAR OG ØKONOMISK – Bruk den hjemme eller på sykehus. Den praktiske størrelsen på produktene gjør det enkelt å bære med seg overalt.

NØYAKTIGE RESULTATER – Når det gjelder å måle blodtrykk, er det avgjørende å få det mest nøyaktige resultatet. Vår hjemmeblodtrykksmåler sikrer en nøyaktighet på +-3 % og en pulsnøyaktighet på +-5 %.

5.00
19 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. X***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  ELSKER ELSKER ELSKER dette produktet. Var superenkel å bruke, med bokstavelig talt å trykke på EN knapp. Leser BP og puls på mindre enn 1 minutt! Veldig nøyaktig også! Absolutt et flott kjøp!

  null

 2. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne for å bruke på jobb. Den er enkel å påføre og bruke og har et minne til å huske tidligere blodtrykk. Jeg vil definitivt kjøpe igjen.

  null

 3. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har stadium IV kreft og tar mye medisiner og til tider forferdelig hodepine. Vi fant ut at blodtrykket mitt spilte en stor rolle i disse hodepinene. Vi endret og økte mine vanlige bp-medisiner. og jeg overvåker trykket hver 4. time for å se om medisinene virker. Denne mansjettmaskinen er perfekt og veldig nøyaktig.

  null

 4. S**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det jeg likte med denne maskinen er at den ikke var for stram når den var i bruk. Flott for hele familien.

  null

 5. B***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en veldig god blodtrykksmåler og prisen var kjempebra. Veldig enkel å bruke, du trenger bare å feste den til håndleddet og trykke på en knapp.

  null

 6. T**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hvis du er noen som er i faresonen under den nåværende COVID-helsesituasjonen, er du sannsynligvis som meg og holder deg nær hjemmet. Det er viktig å kunne overvåke blodtrykket ditt i disse tider, som kan vise seg å være stressende. Etter å ha snakket med søsteren min som har et hjerteproblem, foreslo hun at jeg skulle få en. Denne enheten er veldig enkel å bruke, komfortabel og skjermen er stor nok til å enkelt lese resultatene. Sterkt anbefalt.

  null

 7. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et flott produkt! Enkel å bruke og nøyaktig! Jeg er sykepleierstudent og bruker de vanlige blodtrykksapparatene og deretter denne for å dobbeltsjekke arbeidet mitt, og det er så nøyaktig!

  null

 8. G**g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at denne lille maskinen er så enkel å bruke og er nøyaktig. Glad jeg kjøpte den for å spore BP.

  null

 9. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å bruke og nøyaktig. Testet det flere ganger på meg selv og min kone, og avlesningene er konsekvente.

  null

 10. A***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fikk pulsmåleren min, den fungerer bra og jeg var fornøyd med kjøpet. Jeg gir 5 stjerner og anbefaler 100%