Gel setepute for trykkavlastning

Opprinnelig pris var: 720 kr.Nåværende pris er: 360 kr.

Tilbud!

Gel setepute for trykkavlastning

Opprinnelig pris var: 720 kr.Nåværende pris er: 360 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Si farvel til korsryggsmerter og kjenn lettelsen med Ortorex Setepute!

Gel setepute for trykkavlastning

Ergonomisk utformet Gel Setepute gir maksimal støtte og overlegen komfort samtidig som det reduserer trykket på halebenet og halebenet, som kan lindre korsryggsmerter og hjelpe mot de fleste sittesmerter på grunn av isjias, diskusprolaps , halebeinskader, graviditet, hoftesmerter, hemoroider og bekkenproblemer forårsaket av langvarig sittestilling. Den kombinerer myk sittekomfort med stabil støtte for jevnt å absorbere og avlede kroppspress.

Puten er laget av high elastic therapeutic comfort gel, som gjør den kjølig å sitte på og hjelper folk som sitter lenge med å takle dampvarmen. Gelputen har en honeycomb-design for å sirkulere luft, så den har god pusteevne. Mykt og elastisk gelmateriale eliminerer ubehagelige trykkpunkter på en naturlig måte mens du sitter lenge slik at du kan sitte stille lenge uten å føle deg trøtt. Putens trekk er designet med et toppstoff med full pusteevne og en sklisikker bunn. Glidelåslukking gjør den enkel å ta av for vask og innsetting igjen.

Gelputen kan brukes på forskjellige steder som førersetet i en bil, en spisestuestol hjemme eller en kontorstol. Det er det gode valget av en rullestolpute for seniorer. På grunn av utmerket fleksibilitet, presses puten tilbake til den opprinnelige formen umiddelbart etter strekking, den vil alltid beholde sin opprinnelige form og vil ikke miste støtten, selv etter lang tids bruk, noe som gjør den mer slitesterk enn vanlige puter.

✔️ RYGG- OG HALEBENETTRYKKAVLASNING — Ved å fordele vekten jevnt over overflaten av puten, eliminerer den smertefulle trykkpunkter, tilstander fra korsryggen, isjias og andre.

✔️ HONEYCOMB DESIGN — Fremmer bedre luftsirkulasjon, noe som gjør at puten holder seg kjølig selv når du sitter lenge.

✔️ FLEKSIBEL & HOLDBAR — Elastisk selvkjølende gelmateriale opprettholder sin opprinnelige form holdbart, og det vil ikke miste støtten selv etter langvarig bruk.

✔️ ENKEL RENGJØRING & BÆRBAR — Lett nok til å ta med deg dit du trenger for å fremme komforten til kontorstoler, bil- eller flyseter. Vaskbart trekk gjør det veldig enkelt å holde puten frisk og ren.

4.50
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Godt laget produkt. Leveringen er rask. Fornøyd med kjøpet.

 2. Y***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et sort beskyttelsestrekk på utsiden av puten. Kjøper definitivt en til til mannen min!!

 3. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Størrelsen er perfekt og selve puten er veldig behagelig å sitte på

 4. I***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Behagelig nok!!

 5. N***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt!!

 6. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en virkelig flott gelpute. Den er utrolig behagelig og er fantastisk for ryggen min. Jeg har en dårlig rygg og dette gjør det behagelig å sitte over lengre perioder. Og den kommer med et trekk slik at du enkelt kan ta av og vaske. Flott pute!

 7. V***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har sittet på dette i 4 timer og hoften gjør ikke vondt i det hele tatt, før 2 timer begynner hoften min allerede å gjøre vondt. denne er veldig behagelig og flott at den har et svart trekk til seg, kan tas ut for vask og renhold. Jeg skal få en til for kontorbruk.

 8. H***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette gjorde datamaskinsetet mitt til et komfortabelt sete. Jeg følte at jeg fikk hoftesporer under hjemmearbeidet under denne karantenen. Så langt så bra.

 9. P***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte den i håp om at den ville hjelpe, og min eneste kommentar er at jeg skulle ønske jeg hadde funnet den tidligere. Det er så behagelig og gjør stolen mye bedre å sitte i over lengre perioder.

 10. N***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne til kontorstolen min som ikke hadde en god sittepute. Jeg må sitte mer enn 8 timer om dagen og stolene på jobben er kun vurdert til 4 timer om dagen. Denne puten gjorde en verden av forskjell!! Hvis du føler smerte i halebeinet eller mellom gluteus minimus og hamstrings, er dette det du trenger.