Baby Wrap tepper og soveposer

325 kr345 kr

Tilbud!

Baby Wrap tepper og soveposer

325 kr345 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gi babyen din en koselig søvn med Ortorex Wrap-tepper og soveposer!

ORTOREX™ soveposene gir babyen din komforten og tryggheten som trengs for et koselig sovemiljø. I tillegg er de praktiske for foreldre å redusere stress også. Produktet vårt er laget av de mykeste materialene, så du vet at du vil kose den lille komfortabelt. Det er ingen grunn til å bekymre seg for sikkerhet fordi uavhengige laboratorier har testet produktet vårt for å møte eller overgå internasjonale sikkerhetsstandarder.

Våre innpakningstepper er laget av 100 % bomull, som ikke vil irritere babyens hud. Imidlertid er den fortsatt myk nok til at den lille kan føle seg trygg mens han sover eller har på seg rundt i huset. Utsiden av soveposene er laget enten av fleece eller flanell. Begge materialene er 100 % pustende og trygge for babyens bruk. I tillegg kan alle våre wrap-tepper vaskes i maskin. Det er en utmerket funksjon siden den lar deg holde soveposen ren uten ulemper.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ wrap-tepper og soveposer:

 • Gi babyen din varme og komfort
 • Perfekt for lur eller leggetid uansett årstid
 • Gi nok plass til at babyen din kan strekke seg ut
 • Fremme en trygg søvn med anti-escape-funksjonen
 • Hold babyen din fin og koselig hele natten
 • Passer for nyfødte i alle aldre
 • Laget av 100% pustende bomull

ORTOREX™ wrap-tepper for babyer har en anti-escape design for å forhindre uønsket utglidning mens de sover, noe som gir foreldre trygghet for at barnet deres er trygt hele natten. Dessuten har de en dobbeltsidig borrelås -innkapsling som gjør det enkelt å plassere babyen din inne og sikrer at det ikke er noen sjanse for at soveposen blir løsnet. Borrelåskabinettet sikrer også at du kan justere tettheten på soveposen til babyens komfortnivå. Våre innpakningstepper er også perfekte under lur uansett årstid – fra høst til vinter for de kjøligere månedene til sommeren når du vil at de skal ha mindre på seg, men holde seg varme.

HOVEDFORDELER:

✔️ GI EN FULL NATTSØVN – Våre sjaltepper er designet med babyens komfort i tankene. De gir varme samtidig som de sørger for at det nyfødte barnet kan føle seg koset for å få en hel natts søvn.

✔️ STOR NOK TIL Å STREKKE UT — ORTOREX™ soveposene har nok plass til at babyen kan bevege seg rundt, men ikke så stor der den blir farlig eller faller av dem. Det sikrer at de vil være fine og koselige hele natten uten fare for kvelning.

✔️ PUSTENDE, MYK OG KOMFORTABEL — Laget av pustende bomull, våre innpakningstepper sikrer at den lille vil holde seg fin og koselig uten å overopphetes eller få utslett på sart hud.

✔️ FEATURE ANTI-ESCAPE DESIGN – Anti-escape design sikrer at den lille ikke vil kunne skli ut mens de sover. Det hjelper til å forhindre at de ruller av sengen eller hindrer deg i å bekymre deg for kvelningsfare når babyen hviler på ryggen.

STØRRELSESGUIDE:

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig søt og så myk! Jeg liker at den er litt større inni slik at klær kan brukes under den.

 2. S****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er det MEST FANTASTISKE innpakningsteppet. I det sekundet jeg legger babyen min i dette, lukker hun øynene. Denne er supermyk og akkurat passe mye klem. Takk!!!

 3. M**d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker materialet og hvordan det ser ut! Den er vakker og veldig myk! Borrelåsen på stroppene er sterk og ser ikke ut til å irritere.

 4. T**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fint teppe! Har holdt babyen min varm så langt i vinter. Har blitt vasket 3 ganger og ser fortsatt bra ut!

 5. B**t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er stor i panserdelen. Veldig vanskelig å holde på babyens hode hvis det er luftig ute eller hvis jeg beveger meg raskt.

 6. D***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min sover veldig godt når han er pakket inn i denne soveposen! Jeg tror det gir ham den nødvendige varmen og komforten om natten. Og nå kan jeg slappe av litt også fordi han vekker meg ikke så ofte nå =) Alt i alt er dette et absolutt must for alle mammaer! Anbefaler sterkt!!

 7. J****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Babyen min skal ankomme om noen måneder, og jeg gleder meg til å kose henne i dette omslagsteppet! Den er supermyk og veldig søt!! Angret ikke på å kjøpe den!

 8. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er den beste gaven til en baby jeg har gitt, den er guddommelig og i tillegg er den super nyttig! Foreldrene var superglade for å få det. Pakkteppet er veldig vakkert og mykt. Jeg ville helt kjøpt den igjen for en annen babygave!!

 9. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse soveposene er veldig tykke og varme, så de er definitivt bedre brukt om vinteren. De føles veldig komfortable, så jeg tror babyen min vil elske det. Dessuten er fargen akkurat som på bildet!

 10. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Stoffet er vakkert og supermykt. Babyen min elsker å være inne i denne tingen! Og hun ser så søt ut i den. Borrelåsen gjør den perfekt for å svøpe skikkelig. Flott produkt, takk!