Tungeskraper

265 kr325 kr

Tilbud!

Tungeskraper

265 kr325 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Hold tungen ren med ORTOREX Tungeskraper!

Rengjøring av tungen med tungeskraperen er viktig for god munnhelse. Denne ergonomiske enheten renser tungen for bakterier, døde celler, sopp og ufordøyd mat. ORTOREX™ Tungeskraper fjerner giftstoffer, kalt ama, fra overflaten av tungen, noe som ikke bare gir friskere ånde, men også forbedrer fordøyelsen. Tungeskraperen reduserer dårlig ånde på tungen, forbedrer smakssansen og stimulerer de indre organene på en skånsom måte.

Tungeskraperen vår er laget av rustfritt stål, er giftfri, steriliserbar og mye mer holdbar enn plastskrapere. Den ruster ikke og samler ikke mugg. Takket være materialet i rustfritt stål fjerner tungeskraperen giftstoffer og hindrer bakterier i å vokse på selve skraperen. ORTOREX™ Tungeskraper har to ikke-syntetiske håndtak som gir godt grep, og en anti-gagging-kant for rengjøring bak i munnen. Den har en fleksibel, men robust og jevn kurve som gjør det enkelt å komme til bak på tungen og rengjøre den effektivt.
ORTOREX™ Tungeskraper har en behagelig størrelse og passer for både voksne og barn. Du kan sterilisere metallet av høy kvalitet uten problemer, og det er enkelt å rengjøre tungeskraperen. Bruk den daglig etter tannpuss for best resultat.

NØKKELFORDELER:

✔️ FJERNER DÅRLIG ÅND – ORTOREX™ Tungeskraper er det beste middelet mot dårlig ånde. Den skraper bort bekymringer for dårlig ånde.

✔️ FOREBYGGER BAKTERIEVEKST – Tungeskraperen i rustfritt stål har antibakterielle egenskaper som gjør det enkelt å fjerne giftstoffer og forhindre at bakterier vokser, ikke bare på tungen, men også på selve skraperen.

✔️ FORBEDRER DIGESJONEN – Hvis tungen er belagt, kan den ikke signalisere de riktige fordøyelsesenzymer for å fordøye maten riktig. Å skrape tungen er også en måte å helbrede og forbedre fordøyelsen på.

✔️ FORBEDRER SMAKSSANSEN – Når du renser tungen, forbedrer du smakssansen.

✔️ NÅR Baksiden av tungen – Med en fleksibel, men robust og jevn kurve når den lett til baksiden av tungen og rengjør den effektivt.

✔️ ENKEL Å BRUKE – De U-formede, buede skraperne er fleksible nok til å kunne vris og dreies, slik at de skraper i alle hjørner av tungen.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. G***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har aldri brukt en tungerengjøringsenhet før, så jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente. Dette er imidlertid veldig effektivt og ganske skånsomt. Det er ingen kneblerefleks! Jeg ville kjøpt en til til mannen min.

 2. R***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en veldig enkel prosedyre, veldig rask og effektiv. Selve instrumentet er enkelt å rengjøre. Det gir virkelig en renere munn og pust om morgenen. Jeg liker det.

 3. L****s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skuffet til å begynne med fordi det ikke fikk alle de tøffe tingene av tungen min. Det ble sårt etter flere utskrapinger og var frustrerende. Men så etter noen dagers bruk ble det bedre og bedre. Så ikke overdriv, ta det sakte og du vil til slutt ha en ren tunge.

 4. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den fungerer utmerket og føles som om den er av høy kvalitet. Dessuten er det en anstendig vekt, enkel design og superenkel å rengjøre.

 5. M***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde aldri trodd å skrape tungen min ville være så nyttig. Jeg har brukt dette produktet i noen måneder, og jeg har lagt merke til en positiv endring i munnhygienen min. Bedre pust og tennene mine ser ikke ut til å være vonde. Totalt sett anbefaler jeg.

 6. A**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Etter å ha brukt denne tungeskraperen kjenner jeg den friske pusten og ingen fordøyelsesproblemer lenger!

 7. I**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en veldig slitesterk og nyttig gjenstand. Takk, Ortorex!

 8. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Rustfritt stål er veldig enkelt å bruke. Glir ikke, jeg holder den selvsikkert ..

 9. J****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Målet mitt med å kjøpe denne varen var å eliminere overfloden av mikroorganismer av helsemessige årsaker. Når jeg først klødde meg i tungen klarte jeg ikke å akseptere beløpet som falt av! Jeg er glad for å bli befridd for uønskede celler og smuss.

 10. D***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et ekstraordinært fremskritt når det gjelder å holde tritt med stor muntlig velvære og er så enkel å bruke. Bare få det, og du vil se en stor forskjell!