Smart Visuelt Fjerningsverktøy for Ørevoks

320 kr

Tilbud!

Smart Visuelt Fjerningsverktøy for Ørevoks

320 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Overvåk og vedlikehold ørenes helse!

Ortorex øreverktøy lar deg sjekke tilstanden til trommehinnen og kanalen. Den gir dyp rensing på en smertefri og trygg måte. Dette bidrar igjen til å opprettholde god hørsel og lindre irritasjon og andre øreproblemer.

Effektive bilder
Ortorex smartverktøy tar i bruk et HD-tåkekamera som oversetter bildet på telefonen din. Den kan forstørre opptil 20x for å gi krystallklare opptak av øregangen.
Fjerning av cerumen
Enheten vår bruker en superslank linse som raskt og komfortabelt kan nå dypt inn i øregangen opp til trommehinnen. I motsetning til bomullspinner, skyver den ikke voksen fremover, men fjerner den forsiktig med skjespissen. Som et resultat av dette lindrer verktøyet ringing og kløe forårsaket av blokkering av cerumen.
Riktig hørsel
En ubehandlet opphopning av ørevoks kan føre til nedsatt hørsel. Mens vi låser opp øregangen, bidrar enheten vår til å fremme et optimalt hørselsnivå.
Trygg å bruke

De justerbare beskyttende øreproppene er små og fleksible, og forhindrer utilsiktet skade på den delikate øregangen.

Brukervennlig

Bare last ned appen, koble den til telefonen via WiFi og start prosedyren.

Allsidig anvendelighet

Verktøyet vårt kan også brukes til nese, munn, svelg og andre kroppsdeler. I tillegg er den egnet for voksne, barn og kjæledyr.

Flere grunner til å elske verktøyet vårt
Bærbar
Familieorientert
Lett
USB-Strømforsyning
4.55
11 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette lar deg enkelt fjerne ørevoks fra øregangen. Den er veldig enkel å bruke og kobles til telefonen din via wifi og en app. Utrolig pris og et must hvis du vil sørge for at ørene dine holder seg rene og klare.

 2. K**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsket dette veldig godt! Jeg har en ørebetennelse fordi jeg ville brukt bomullspinner for å rense øret, men med dette trenger jeg ikke lenger! Jeg elsket det!

 3. J***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har alltid produsert overflødig ørevoks og vært på klinikken så mange ganger når ørene mine ble tette på grunn av det. Dette verktøyet tok meg omtrent 5 minutter å rydde opp i ørene! Bare ta deg god tid og vær forsiktig! Jeg gikk ikke så langt inn i ørene fordi jeg blir redd, men dette fungerte så bra!

 4. D**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kameraet er overraskende høy kvalitet! Det fungerer!! Jeg unngikk legen takket være dette

 5. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten er fantastisk! Ørene mine har aldri vært så rene! Sikker bruk, flott kamera, enkelt å sette opp! Du kommer ikke til å bli skuffet!!

 6. P****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Omg jeg kan ikke beskrive lettelsen etter å ha fått en enorm ørevoksblokkering ut av begge øregangene. Tok litt tilvenning for orientering og bevegelse, men denne tingen er utrolig!

 7. B*n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fikk dette for å sjekke ørebetennelsen min som jeg fikk, og det hjalp virkelig å se hva som foregikk. Grunnleggende instruksjoner å følge slik at du ikke skader øret. Du kan også bruke den til å sjekke mandlene dine, noe som også er flott.

 8. M**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Øret mitt er tett og ringer. Kjøpte dette verktøyet for å se hva som er inne i øret mitt, det fungerer så enkelt. Kan tydelig se hele innsiden av øret mitt. Jeg så det jeg trodde kunne være voks og sendte skjermen til en ørelege. Flott enhet!

 9. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Super fornøyd med dette verktøyet! Kjøpte den til min mor. Det er enkelt å koble til telefonen og betjene. Kvaliteten på bildet er fin. Tusen takk!

 10. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er veldig brukervennlig og nyttig for å se om det er voksoppbygging eller infeksjon.