Ortopediske korrigeringssandaler for kvinner

Opprinnelig pris var: 621 kr.Nåværende pris er: 404 kr.

Tilbud!

Ortopediske korrigeringssandaler for kvinner

Opprinnelig pris var: 621 kr.Nåværende pris er: 404 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke la fotsmerter stoppe deg fra å nyte utendørs! Unn føttene dine den komforten de fortjener med de mest stilige ortopediske sandaler for kvinner!

Disse åpne ortopediske korreksjonssandalene tilbyr en utmerket kombinasjon av et stilig design og komfortabel støtte. De er spesielt utviklet for å holde føttene dine komfortable og sunne trygge. Du trenger ikke velge mellom en stilig eller støttende sandal – du kan ha begge deler!

Sandalene korrigerer holdning og fjerner muskelubalanser ved å flytte skråstilte tær tilbake til sin opprinnelige posisjon for å forbedre fot- og benjusteringen, gjøre det enklere å gå og bidra til å lindre stress på hælen, fotballen, knærne, hoftene, og tilbake.

De kan hjelpe deg unngå fotsmerter og beskytte føttene dine mot en lang rekke andre komplikasjoner, som dårlig gåstilling, plantar fasciitt, flatfot, knyster, leddgikt, fallende buer, rivende sener, inngrodde tånegler og hæl press.

Den polstrede fotsengen gir komfort og støtte gjennom en hel dag med gange mens den fortsatt lar føttene puste. Stroppen er fullt justerbar, og den lave hælen gir litt høyde. Myk, sømfri innvendig fôr eliminerer trykkpunkter og friksjon mot huden, og tilbyr en avslappet komfortabel passform og slitesterk slitasje.

✔️ REDUSER SMERTE —  Eliminer smerten på foten og hælen forårsaket av flate føtter, dårlig gåstilling og plantar fasciitt.

✔️ KAMP FOTKOMPLIKASJONER — Forhindrer flere fotproblemer, som dårlig gangstilling, plantar fasciitt, flate føtter, knyster, leddgikt, fallne buer, rivende sener, inngrodde tånegler og hælpress.

✔️ STØTTEDESIGN — Fordel kroppsvekten jevnt over tærne, fotbuen og fotballen.

✔️ KOMFORTABEL PASSFORM — Førsteklasses ortotisk fotseng med anatomisk støtte og ergonomisk demping. Den klemmer føttene dine komfortabelt uansett hvor du går.

 

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***j (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket

 2. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjapp levering. Skoene oppfyller helt forventningene.

 3. C***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd og anbefaler uten å nøle. Som beskrevet. Leveringstiden var litt lang, men det er forståelig gitt situasjonen. Takk til selgeren.

 4. P***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Akkurat som beskrevet, kom raskt. Takk.

 5. O***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fornøyd med kjøpet!

 6. I***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Rått!

 7. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Føttene mine føles bra når jeg har dem på meg! De er veldig godt laget og er sanne i størrelsen.

 8. V***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse skoene er veldig komfortable, og størrelsen var perfekt. De bidro faktisk til å lindre ubehaget. Jeg anbefaler disse på det sterkeste, for komfortfaktoren så vel som den estetiske verdien: disse skoene er attraktive.

 9. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastiske sko: komfortable og ga meg ingen blemmer. Absolutt god valuta for pengene!

 10. D***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en knyst og en hammertå. Så det er så få sko jeg kan bruke. Jeg elsker disse sandalene så mye! Jeg planlegger å få flere farger!