Luftfukter negativ ion luftrenser

Opprinnelig pris var: 540 kr.Nåværende pris er: 360 kr.

Tilbud!

Luftfukter negativ ion luftrenser

Opprinnelig pris var: 540 kr.Nåværende pris er: 360 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Nyt å puste ren og frisk luft hjemme! En Air Purifier Humidifier combo er en enhet som kan rense og fukte luften på en gang!

Negative Ion Air Purifier Humidifier hjelper deg med sunnere inneluft. Denne kompakte enheten fremmer sunn og enkel pust ved å optimalisere og ionisere luften rundt deg. Den fungerer effektivt for å kvitte hjemmet ditt for patogener, smuss, støvpartikler, allergener, bakterier, bakterier og andre irriterende stoffer i en enkelt utgivelse. Den fjerner alle usynlige stoffer for å sikre at det ikke er muligheter for å utvikle luftveis- eller helseproblemer i huset ditt. Derfor minimerer det sjansene for å få influensa på grunn av kaldt vær samt hindrer at influensa sprer seg til andre i hjemmet.

Med denne dingsen er du garantert at den vil fjerne alle støvpartikler i luften for å lette ren og sunn pust hele tiden. Den negative iongeneratoren vil hjelpe til med å rense luften ved å sette ned de luftbårne partiklene. Hvis du har noen allergirelaterte problemer, garanterer luftrenseren å holde deg trygg hele tiden ved å eliminere potensielle trusler på luften.

En av de andre fordelene med konstant bruk av denne luftfukteren er dens effektivitet i å håndtere tørr hud, nese, lepper og svelg. Ved å forbedre fuktigheten i miljøet vi befinner oss i, gjør vi luften mindre aggressiv mot kroppen. Det er det perfekte tillegget til din skjønnhetskur og kan også hjelpe deg med å nære og fukte huden din.

Luftfukteren har en funksjon av fargerik lysprojeksjon, som gir et atmosfærisk utseende til ethvert rom. Med en 360° rotasjon er du garantert å nyte kvalitetsluft hele tiden. Sensitiv berøringsknapp hjelper deg enkelt å endre arbeidsmodusene til luftfukteren. Du kan sette den til kontinuerlig eller intermitterende spraymodus avhengig av hvilken type filtrering rommet ditt krever. Dens bærbare og lette design gjør den ideell for bruk på kontoret, hjemme eller i bilen. Den renser og behandler luften din for en sunn livsstil uansett hvor du er.

✔️ HUMIDIFIER & AIR PURIFIER 2-IN-1 — Den avgir ultralyd kjølig tåke for å fukte og ionisere luften. Det sørger for å holde inneluften ren og trygg for deg selv i kalde årstider.

✔️ 360° ROTASJON — Fleksibel vridning gjør det mulig for deg å justere den perfekte rette vinkelen for sprøyting.

✔️ TO TÅKEMODUS TO TÅKEMODUS — Nyt den kontinuerlige (opptil 5 timer) eller intermitterende (opptil 10 timer) sprøytemodusen til scenen du er mest komfortabel med.

✔️ ENKEL Å BRUKE — Bare fyll 200 ml luftfuktertanken med vann fra springen, koble den til en USB-kabel og trykk på betjeningsknappen.

✔️ BÆRBAR OG LETT — Den kompakte designen gjør den til den perfekte gadgeten å ta med deg overalt.

✔️ 6 FARGE LYSPROSJEKSJON — Fargerike LED-lys på toppen av enheten bidrar til å skape en magisk projeksjon. Du kan også få det til å fungere som nattlys.

✔️ USB-DREVET — For ekstra bekvemmelighet kan lades med en USB-kabel. Kompatibel med både powerbank og billadere.

✔️ SAFE & AUTO SHUT-OFF — Det er innebygd vannstandssensor inni som automatisk slår av strømmen når vannet er lavere enn sikker vannstand.

✔️ LYDSØY – Det vil ikke forstyrre deg mens du ivaretar andre plikter eller hviler..

✔️ PREMIUM KVALITET — Dens unike kombinasjon og konstruksjon garanterer at enheten er holdbar og vil garantere kvalitetsluft i en lengre periode.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er bare kjempebra!

 2. S***I (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet kom raskt. Flott produkt. Jeg er veldig fornøyd.

 3. R***u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fornøyd!

 4. S***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker godt denne luftfukteren. Det gir en fyldig, sterk tåke.

 5. Z***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer fantastisk! Funksjonene var enkle å finne ut og fargene er så fine!

 6. I***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette produktet! Jeg føler meg så uthvilt å være rundt dette, med det nye viruset elsker jeg å beholde det slik at jeg føler at jeg er i et rent sted.

 7. F***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en av de beste minifukterne. Den drives av USB og kan til og med fungere med powerbank. Gjør luft frisk å puste og til og med rommet holder seg kjølig. Den har også forskjellige svake fargemoduser, så den fungerer også som svakt lys og er behagelig. Så det var alt jeg forventet, og det er mye for prisen!

 8. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Beste kjøpet noen gang gjort! Denne luftfukteren har forandret livet mitt til det bedre. Det er så stille. Jeg bruker det kontinuerlige alternativet. Jeg våkner og føler meg uthvilt og ikke så tett, spesielt i vintermånedene. Jeg la til og med merke til en forandring i huden min. Det krever ikke massevis av påfylling, noe som er fantastisk. Lysene er så søte og automatisk slår seg av etter seks timer store pluss. Absolutt anbefale.

 9. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne luftfukteren er perfekt! Den er lydløs, kompakt og gjør virkelig en stor forskjell på rommet mitt. Alt i alt veldig fornøyd med denne lille tingen.

 10. G***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne luftfukteren. Denne lille tingen har vært en ekte livredder. Det gjør ikke rommet mitt for tett, er hyggelig og stillegående, og forhindrer at bihulene og halsen tørker ut. Vil definitivt anbefale!