Hjem Luft Kjølig Tåke Luftfukter 3000ml

Opprinnelig pris var: 930 kr.Nåværende pris er: 465 kr.

Tilbud!

Hjem Luft Kjølig Tåke Luftfukter 3000ml

Opprinnelig pris var: 930 kr.Nåværende pris er: 465 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Fyll rommet med fuktig luft for å gjenopprette helsen!

Ortorex luftfukter sprer en kjølig tåke rundt, holder et optimalt fuktighetsnivå i rommet og forbedrer luftkvaliteten. Ved å gjøre det, øker enheten din velvære, oppgraderer søvnhelsen din, forbedrer humøret ditt og får deg til å føle deg energisk. Dessuten tar den i bruk en stor vanntank, noe som gjør påfyll sjeldnere.

Hudforbedring
Tørr luft trekker fuktighet fra huden, slik at den føles kløende og irritert. Vår luftfukter øker fuktighetsnivået rundt deg og forbedrer tilstanden til sprukne lepper, slappt hår, kløe og andre problemer.
Sykdomsforebygging
På grunn av det faktum at mange virus overlever bedre i tørr luft, er Ortorex-tåkeluftfukteren uunnværlig under forkjølelse. Fukter slimet i nesegangene og halsen, og lindrer også influensasymptomer, løsne bihuler, hoste og rennende nese.
Lindring av astma
Et optimalt fuktig miljø slapper av lungene og luftveiene når de er stramme. Enheten vår forbedrer fuktigheten og hjelper til med å puste inn og ut med letthet, og lindrer pusteproblemer.
Justerbare moduser

Velg mellom kontinuerlig, intermitterende og vekslende sprøytemodus, avhengig av din foretrukne intensitet.

Enkel å bruke

Bare fyll tanken med vann, lukk lokket, plugg inn enheten og trykk på knappen.

Effektiv sprøyting

Den doble dysen øker duggedekningen, noe som gjør luftfukteren vår egnet for rom opptil 20 m2.

Flere grunner til å elske luftfukteren vår
Stille
Energibesparende
Lettvekt
Trygg å Bruke
Kompakt
Automatisk Avslåing
4.67
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nesen min var så tett at jeg knapt klarte å puste. Det er bare en time siden jeg slo på denne fantastiske luftfukteren, og den er en mirakelarbeider. Jeg har aldri klart å puste så lett. Vil definitivt anbefale dette produktet.

 2. H*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ingen støy, lett å rengjøre. Holder øynene mine fra å tørke om natten. Hjelper også med allergiene mine. Glad jeg kom over denne luftfukteren.

 3. N***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så langt så bra. Luften lukter så rent og forloveden min nyser ikke så mye. Jeg kjøpte den på grunn av allergiene hans, og vi er veldig fornøyde. Vel verdt pengene.

 4. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette passer perfekt for hvilket rom du plasserer det i. Jeg har det på nattbordet mitt og det får jobben gjort. Jeg har endelig funnet en luftfukter som fungerer og som ikke tar for mye plass.

 5. E*****h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er stillegående og fungerer utmerket!! Mannen min har astma og det hjelper han mye!! Absolutt elsker det og kommer til å kjøpe flere av disse som gaver!

 6. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har denne luftfukteren på kontoret mitt og fungerer utmerket. Lett å rengjøre og perfekt størrelse for å holde på skrivebordet mitt.

 7. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Støynivået er bra – jeg kan knapt høre det. Det er veldig enkelt å bruke, og det var litt mindre enn jeg forventet, men det er noe jeg kan leve med!

 8. C****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  God kjølig tåkeluftfukter, den vil vare 2-3 netter på en fylling. Har fargeskiftende lys som går hele tiden også, du kan bruke dem som et ekstra nattlys for et barnerom. Går veldig stille, du hører ingenting. Anbefaler det på det sterkeste

 9. F****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette produktet! Har brukt andre luftfuktere, men denne maskinen er lydløs og har stor tank. Null problemer siden eier. Skal se på å kjøpe en til til soverommet mitt.

 10. V****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en søt luftfukter som var en livredder for meg da jeg var syk. Den er stillegående, har en automatisk avstenging og genererer en ganske god mengde damp