Naturlig Himalaya saltlampe

284.98 kr309.98 kr

Tilbud!

Naturlig Himalaya saltlampe

284.98 kr309.98 kr

Beskrivelse

Rens opp luften og skap en hyggelig atmosfære med Himalayas saltlampe

Rosa Himalayasalt er kjent for sin terapeutiske helse og luftrensende egenskaper. Himalayasaltlamper sies å avgi en strøm av negative ioner som kan rense luften mot allergener og forurensninger for å lindre stress. Våre 100 % premium og autentiske Himalayan-saltlamper kommer fra den høyeste kvalitetsgruven i verden – Khewra-saltgruven i Pakistan. Dette uberørte krystallsaltet er hundrevis av millioner år gammelt, og som et resultat har det spesielle egenskaper og et høyt mineralinnhold.

 

Pæren inne i lampen varmer opp saltet og får det til å avgi negative ioner som naturlig renser luften i hjemmet ditt. Så i tillegg til å være et originalt og vakkert kunstverk, har disse saltlampene også en betydelig helsegevinst. Lampen er tilgjengelig i 2 former: rund og firkantet. I tillegg passer den alle pluggtyper: EU, USA, Storbritannia, AU.

HOVEDFORDELER:

✔️ HELSE — de negative ionene sies å være gode og sunne for flimmerhårene i lungene. Det kan være til stor nytte for en person med astma og allergi, fordi det renser luften og lar deg puste lettere.

✔️ BEDRE SØVN – hvis du vil ha bedre søvn, installer en saltlampe på soverommet ditt. Det sies at for mange positive ioner i området ditt kan begrense blodstrømmen til hjernen og begrense oksygentilførselen. Ved å fjerne de positive ionene kan du motvirke effekten av for mange elektroniske komponenter.

✔️ LUFTRENSENDE — i tillegg skaper de negative ioner gjennom lysvarmen ved siden av saltet, og saltlampene våre hjelper til med å rense luften gjennom en prosess som kalles hydroskopi. Hydroskopi tiltrekker og absorberer forurensede vannmolekyler fra luften og låser dem inn i saltkrystallen. Det kan fjerne ting som sigarettrøyk, bakterier, støv og andre forurensninger i luften.

✔️ REDUSERING I ELEKTROMAGNETISK STRÅLING — saltlamper balanserer positive og negative ioner, noe som reduserer stråling og luftbåren infeksjon.

✔️ VARM ATMOSFÆRE — lampene våre kan brukes som et skånsomt nattlys for en beroligende, beroligende og avslappende atmosfære.

HVORDAN DU BRUKER: Koble saltlampen til en stikkontakt og gjør deg klar til å oppleve en rekke helsefordeler i komforten av ditt eget hjem.

MERK: saltlampen kan løses opp litt hvis den ikke brukes på lang tid eller når den er i fuktige omgivelser. Tørk av den med en tørr klut og lys den opp.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fornøyd med produktet. Takk!

 2. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt.

 3. R***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kom innpakket på en fantastisk måte! Elsker det! Veldig vakkert og beroligende!

 4. T***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  En perfekt gave til hvem som helst!!

 5. P***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Akkurat som det skal være! Fantastisk!

 6. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  jeg elsker den nye saltlampen min. det ser fantastisk ut, og når det er natt, setter den vakre og avslappende gløden virkelig tonen.

 7. N***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig vakker. Kvaliteten er fantastisk. Det gir en stor ro til miljøet. Jeg anbefaler det til alle.

 8. U***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kul lysstyrke og den var pakket akkurat riktig. Å se på det får meg til å føle meg så rolig! En god gaveide.

 9. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne lampen for den myke og beroligende gløden. Jeg holder den på hele dagen for å rense luften på soverommet. Veldig fornøyd med dette kjøpet!

 10. E***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nattlysene kom som annonsert. De fungerer utmerket. Jeg er glad.