Hælgrep For Sko

Opprinnelig pris var: 290 kr.Nåværende pris er: 145 kr.

Tilbud!

Hælgrep For Sko

Opprinnelig pris var: 290 kr.Nåværende pris er: 145 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Løs dine skotilpasningsproblemer med ORTOREX hælgrep!

Hvis du har løstsittende fottøy, kan du alltid bruke de superkomfortable ORTOREX™ hælgrepene for sko. Våre hælputeinnsatser er designet for å få de løse skoene dine til å sitte tettsittende, forhindre glidning og ubehag. De reduserer effektivt størrelsen på skoene og forhindrer slitasje på føtter og hæl, noe som forhindrer hælsmerter. Dessuten kan du fritt kutte disse hælgrepene i henhold til forskjellige høyder og former på skoens hæl for praktisk bruk.

ORTOREX™ hælgrep er laget av mykt, fleksibelt og svettebestandig materiale som griper og matcher konturen til hælene dine. På grunn av sine høykvalitetsmaterialer gir disse hælgrepene utmerket polstring og effektivt reduserer friksjonen mellom sko og fot.

Våre hælputeinnsatser er laget av elastisk skum og har en sklisikret preget design på toppdekselet, noe som gjør at skoene dine sitter tett og gir deg en varig og komfortabel passform rundt hælen. Ved å feste disse grepene på baksiden av skoene, kan du gå trygt i stramme sko.

Våre ORTOREX™ skohælklistremerker har selvklebende bakside — du kan enkelt feste dem på skoens rygg. De er designet for fotsmerter, blemmer eller hard hud. Disse hælgrepene er egnet for menn, kvinner, gutter, jenter og er kompatible med nesten alt fottøy som kanvassko, pumps, høye hæler, flate såler, dresssko, arbeidssko, skinnsko, mokkasiner, etc.

HOVEDFORDELER:

✔️ FORBEDRER SKO-PASSFORMEN — ORTOREX™-hælgrepene bruker fleksibelt og mykt skum for å forbedre den riktige passformen til skoen din.

✔️ HINDER Å GNI DINE FØTTENE – Våre hælgrepsputer hindrer sko i å gni føttene og holder hælene på plass.

✔️ HINDER GLLIPPING — På grunn av det elastiske skummet har hælputeinnsatsene et sklisikkert preget design på toppdekselet, som gjør at skoene dine sitter godt. Hælputeputene har god klebrighet for å holde dem på plass når du danser, handler, løper osv.

✔️ LINDER HÆLSMERTER — Grepet gir passende støtte til områder som ikke støttes og hjelper til med å redusere pronasjonsproblemer og smerte.

✔️ LETT Å BRUKE — ORTOREX™ hælgrep har selvklebende bakside. Ved å skrelle av bakdekselet kan du enkelt og raskt feste dem på skoens rygg.

HVORDAN Å BRUKE

Pakken inkluderer:
1 par inkluderer 2 stk hælgrep.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. R***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte et par nye sko som var litt for smale, så jeg kjøpte disse hælgrepene og de tok seg veldig bra av problemet mitt. De gjorde en god jobb, og nå glir ikke lenger de nye skoene mine opp og ned ved hælene, og de passer føttene mine perfekt.

 2. A***x (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vil anbefale disse hælgrepene hvis skoene dine er litt for store.

 3. J***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse fungerer utmerket. Jeg legger to par i joggeskoene mine som er litt for store. Passformen er behagelig. Jeg ville kjøpt disse igjen.

 4. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker den sklisikre funksjonen deres. Meget god kvalitet og enkel å bruke

 5. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte større sko fra kl 18, men jeg liker dem veldig godt. Nå kan jeg bruke dem med selvtillit takket være disse hælgrepene :))

 6. B*b (bekreftet kjøper)

  Norge

  De er fine og holdbare. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet

 7. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker disse grepene til tennisskoene mine. De fungerer bra og hindrer skoene mine i å skli opp.. flott

 8. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Skummet er veldig mykt og fleksibelt. De forbedrer skopassformen min perfekt og forhindrer glidning

 9. H***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet fortjener over 5 stjerner. Veldig fornøyd!

 10. F****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker tykkelsen på disse hælgrepene. De passer perfekt!