Doppler Pulsmåler for Svangerskapsfetal Baby

Opprinnelig pris var: 650 kr.Nåværende pris er: 325 kr.

Tilbud!

Doppler Pulsmåler for Svangerskapsfetal Baby

Opprinnelig pris var: 650 kr.Nåværende pris er: 325 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Still inn på din kjæres hjerterytme

Overvåk babyens hjertefrekvens med letthet med Ortorex dopplerfosteret. Den gir deg trygghet under graviditeten ved å spore hjerterytmen til ditt fremtidige barn. Det brukervennlige designet gjør det enkelt å betjene. Nøyaktige avlesninger fra enheten kan bidra til rettidig medisinsk behandling hvis nødvendig.

Enkel å bruke
Taking assessments with our device is a breeze with just four simple steps. Å ta vurderinger med enheten vår er en lek med bare fire enkle trinn.
Pålitelige målinger
Ortorex babyhjertemonitor har en svært følsom sonde for føtal hjerteslagsporing. Den bruker 3,0 MHz ultralyd, noe som muliggjør nøyaktig hjerteslagdeteksjon. Denne nøyaktigheten gir vordende foreldre pålitelig informasjon om babyens velvære.
Fremme sikkerhet
Feilfrie poster fra dopplerenheten vår kan oppdage potensielle problemer tidlig. Dette muliggjør rask medisinsk hjelp når det er nødvendig, og bidrar til en sunnere graviditetsreise for både mor og baby.
Batteridrevet

Utstyrt med standard AA-batterier, gir Ortorex-enheten rask og enkel utskifting. Verktøyet vårt er umiddelbart klart for arbeid når det ferske strømsettet er installert.

kke-invasiv

Vårt babyhjerteovervåkingsverktøy tilbyr en sikker metode for sporing av føtal hjerteslag. Det gir verdifull informasjon uten å forårsake ubehag eller skade på mor eller baby under graviditet.

Kvalitetsskjerm

Instrumentet vårt har en stor bakgrunnsbelyst skjerm og gir enkel lesbarhet. Du kan se utgangene tydelig uten å anstrenge øynene.

Flere grunner til å elske vår graviditetspulsmåler
Slitesterk Konstruksjon
Ikke-Allergisk
Trådløst
Bærbar
4.75
12 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. R***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enheten er utrolig enkel å bruke – bare påfør litt gel og skyv sonden på magen for å lytte til babyens hjerteslag. Lyden er krystallklar og gir en hjertevarm opplevelse hver gang 👍🏻😍😍

 2. I***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette har virkelig vært en game-changer under min graviditetsreise. Det gir mulighet for en intim båndopplevelse i komforten av mitt eget hjem. Jeg anbefaler det til alle vordende foreldre!

 3. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen er flott! Det er sikkert ikke som de som brukes på sykehus, men det gjør en god jobb! Det har gitt meg trygghet og en vakker måte å få kontakt med min lille ❤

 4. R****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min mann og jeg likte å høre på babyens hjerteslag 😍 det er godt hørt, og totalt sett hadde vi ingen problemer med å bruke denne enheten. Takk!

 5. E***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker det!!! Det ser akkurat ut som på bildene. Fungerer fint! Bare sørg for å bruke litt gel eller olje for bedre lyd

 6. J****m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk, men bestemte meg likevel for å prøve det. Det er veldig å bruke, og det fungerer definitivt. Du kan bruke den til å lytte til ditt eget hjerteslag også. Vil anbefale

 7. J**s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for litt fred i sinnet. Og å lytte til fosteret ditt er også veldig rørende! Denne doppleren fungerer veldig bra. Anbefaler det på det sterkeste!

 8. S****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er flott hvis du vil høre barnets hjerteslag. Vi gjør det rundt en gang hver tredje natt. Flott lyd og enkel å bruke

 9. M*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så følsom! Jeg hørte hjertebanken til gutten min. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!

 10. C***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et veldig bra produkt og det fungerer! Jeg kan nå lytte til babyens hjerteslag når jeg vil.