Luftfukter Luftrenser

Opprinnelig pris var: 670 kr.Nåværende pris er: 335 kr.

Tilbud!

Luftfukter Luftrenser

Opprinnelig pris var: 670 kr.Nåværende pris er: 335 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Få mer energi, føl deg rolig og uthvilt, alt med et knappetrykk! Forbedre livet ditt med denne ultrasoniske luftfukteren og luftrenseren!

Ultrasonisk luftfukter og luftrenser gjør ren luft lett for folk som bekymrer seg for luftkvaliteten i hjemmet sitt. Denne kompakte enheten fremmer sunn og enkel pust ved å optimalisere og ionisere luften rundt deg. Å inkludere en luftfukter i hverdagen har utallige fordeler for helsen din. Den hjelper til med å lindre allergisymptomer, forhindre forkjølelses- og influensasymptomer, drepe bakterier og virus, og eliminere irriterende tilstander som overbelastning og bihulebetennelse. Ved å øke luftfuktigheten øker det fokus, forbedrer humøret og får deg til å føle deg energisk og uthvilt.

En av de andre fordelene med konstant bruk av denne luftfukteren er dens effektivitet i å håndtere tørr hud, nese, lepper og svelg. Ved å forbedre fuktigheten i miljøet vi befinner oss i, gjør vi luften mindre aggressiv mot kroppen. Det er det perfekte tillegget til din skjønnhetskur og kan også hjelpe deg med å nære og fukte huden din.

Luftfukteren kommer i enkle, elegante trefargede design som er kule å se på og har et varmt og romantisk lys. Diffuseren produserer kjølig tåke samtidig som den fjerner dårlig lukt og lukt og tilfører en veldig behagelig aroma. Sensitiv berøringsknapp hjelper deg enkelt å endre arbeidsmodusene til luftfukteren. Du kan nyte den kontinuerlige eller intermitterende sprøytemodusen ved å justere den etter dine preferanser. Enheten slår seg automatisk av når vannivået er lavt og har automatisk 4-timers avslåing for kontinuerlig sprøytemodus og 6-timers avslåing for intermitterende sprøytemodus. Dens bærbare og lette design gjør den ideell for bruk på kontoret, hjemme eller i bilen. Nyt kontinuerlig hydrering uansett hvor du går.

✔️ RENSER LUFTET EFFEKTIVT — Med den nyeste ultrasoniske nano-tåketeknologien fukter og ioniserer enheten luften effektivt. Det har vist seg å lindre symptomer forbundet med forkjølelse, influensa og virus. Anbefales også for å behandle tørr hud, nese, lepper og svelg.

✔️ TO TÅKEMODUS — Nyt den kontinuerlige eller intermitterende sprøytemodusen ved å justere den etter dine preferanser.

✔️ ENKEL Å BRUKE — Bare fyll 300 ml luftfuktertanken med vann og eterisk olje, koble den til en USB-kabel og trykk på betjeningsknappen.

✔️ BÆRBAR OG LETT — Den kompakte designen gjør den til den perfekte dingsen å pakke og bære for å ta med deg overalt.

✔️ FARGIGE LYS — Kommer i kule atmosfæriske farger som beroliger sinnet, kroppen og ånden. Det myke lyset er også ideelt for deg hvis du foretrekker lite lys når du sover.

✔️ USB-DREVET — For ekstra bekvemmelighet kan lades med en USB-kabel. Når det er fulladet, gir batteriet opptil 8 timers driftstid.

✔️ SAFE & AUTO SHUT-OFF — Det er innebygd vannstandssensor inni som automatisk slår av strømmen når vannet er lavere enn sikker vannstand.

✔️ STØYFRITT — Støynivået senkes for rolig fukting, slik at det ikke forstyrrer sengen, arbeids- eller studietiden din.

✔️ PREMIUM KVALITET — Designet av høykvalitets, miljøvennlige materialer: ABS, silikon og elektroniske materialer.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne luftfukteren hjalp mye med den tette nesen min, og jeg kan sove mye bedre med denne på om natten. Det ser også så søtt ut, elsker designet til denne luftfukteren.

  null

 2. D***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott liten luftfukter. Luftfukteren i seg selv er veldig estetisk tiltalende, men også veldig god kvalitet. Ser fin ut alene som jeg setter pris på siden jeg må se på den. Størrelsen er perfekt for å få jobben gjort og ikke være klumpete. Jeg anbefaler det definitivt.

  null

 3. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bra for reiser, lett å bære liten og lett. Hvis du reiser mye vil dette være perfekt å gjennomføre.

  null

 4. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen er fantastisk. Den er så stille at den ikke vekker oss og ga mye fuktighet i luften for en så liten enhet. Den slår seg av når vannstanden er for lav, men den varer lenge. Veldig imponert over denne lille enheten og designet er veldig moderne og fint.

  null

 5. C***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker luftfuktere, og dette er uten tvil en av de beste jeg har hatt. Veldig stilig. Den holder mye vann. Det er superenkelt å montere. Perfekt størrelse for skrivebordet mitt, og det holder seg fylt en hel dag mens jeg er på jobb. Det er ingen støy i det hele tatt, noe som gjør det enda morsommere å ha. Veldig enkel å rengjøre på slutten av hver dag. Dette var en veldig god investering for meg siden jeg har allergier.

  null

 6. S***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å bruke, lett å lade og lett å ta den med deg hvis du trenger å reise, jeg er fornøyd med den!

  null

 7. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kul enhet! Det er enkelt å tilsette vann til denne luftfukteren og veldig lett å rengjøre. Jeg bytter ut vannet et par ganger i uken. Jeg bruker denne luftfukteren nesten hver natt i en time før jeg legger meg. Det hjelper meg å få en god søvnkvalitet hver natt. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke den!

  null

 8. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker det praktiske ved å bruke dette i bilen for å fikse det. Den er liten så den passer i koppholderen min. Det at den skifter farger gjør at den ser veldig fin ut i bilen, spesielt om natten. Og du kan bruke hvilken som helst mikro-USB-kabel for å drive den i bilen. Perfekt for det jeg trengte det til.

  null

 9. R***а (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er veldig stille, du kan nesten ikke høre det. Fungerer bra, gir god tåke. Anbefale!

  null

 10. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker hvor bærbar og lett den er, og liten nok til å plassere hvor som helst. Veldig enkel å bruke. Jeg liker virkelig den flerfargede bryteren med nattlys. Det er absolutt verdt å kjøpe!

  null