Babyvakt Wi-Fi Sikkerhetskamera

Opprinnelig pris var: 724 kr.Nåværende pris er: 362 kr.

Tilbud!

Babyvakt Wi-Fi Sikkerhetskamera

Opprinnelig pris var: 724 kr.Nåværende pris er: 362 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Hold et øye med den lille, uansett hvor du er

Få ro i sjelen med Ortorex babymonitor! Med krystallklar lyd og video vil du føle deg nærmere barnet ditt på avstand. Enheten vår er laget av materialer av høy kvalitet og garanterer langvarig bruk. Den kan kobles til et hotspot, noe som sikrer overvåking selv når det ikke er Wi-Fi.

Toveis kommunikasjon
Orotrex babymonitor er utstyrt med en høyttaler og en mikrofon. Du kan snakke med og berolige barnet ditt på avstand, noe som gir en følelse av trygghet.
Bred dekning
Kameraet roterer 355°, noe som gir deg full oversikt over barnets rom.
Fjerntilgang
Administrer monitoren fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen din. Takket være skylagring kan du lagre videoopptak på nettet for senere visning.
Nattsyn

Hold øye med barnet ditt selv i mørket. Med denne funksjonen kan du følge med på barnets aktiviteter uten å forstyrre søvnen.

Bevegelsessensor

Enheten sender varsler til smarttelefonen din når den oppdager bevegelse i barnerommet.

Praktisk design

Ortorex babykamera passer til alle standard skruekontakter. Det kan enkelt justeres, slik at du får den beste utsikten over barnerommet.

Flere grunner til å elske produktet vårt
Varig
Enkel Å Bruke
Bærbar
Trådløs
Spesifikasjoner
Strømforsyning:
110-240V
Strømforbruk:
5W
Driftstemperatur:
14-140°F (-10-60°C)
Pan bevegelsesområde:
0-360°
Tilt bevegelsesområde:
'-10-180°
IR-avstand:
32.8-49.2 feet (10-15 m)
Linse:
3.6 mm
Oppløsning:
3MP
Støttede mobilsystemer:
Android, IOS
4.83
13 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. K****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er imponert over dette kameraet. Det er flott å ha sanntidsovervåking med skarp videokvalitet. Det er kompakt og vekker ikke mye oppmerksomhet i rommet. Jeg vil absolutt anbefale det til andre foreldre!

  2. A***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette kameraet har overgått forventningene mine med sin kvalitet og ytelse. Videoklarheten er enestående, og appvarslene kommer i tide. Jeg elsker at jeg også kan bruke det til å overvåke kjæledyrene mine når babyen sover. En flott multifunksjonell enhet.

  3. C****r (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg ble faktisk overrasket over dette kameraet! Det er veldig bra. Oppsettet var superenkelt og tok bare et par minutter. Det gir meg stor trygghet at jeg kan rotere kameraet og snakke med den lille. Jeg vil anbefale det på det varmeste.

  4. B***k (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette babykameraet fungerer flott! Det tok meg litt tid å navigere gjennom appen, men det er ikke dårlig når du først har lært det. Kameraet har god rekkevidde og fungerer selv på avstand. Vil kjøpe igjen og anbefale til andre.

  5. H***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Veldig enkel installasjon. Bildekvaliteten er god nok. Kameraet kan rotere, noe som gir meg full oversikt over rommet. Appen er brukervennlig og gjør overvåkingen veldig enkel. For en flott investering for hjemmet vårt!

  6. A****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg kjøpte dette kameraet for å holde øye med den lille mens jeg gjør husarbeid. Toveis lydfunksjonen er en livredder, jeg kan snakke med babyen min og roe ham ned uten å være i rommet. Et fantastisk produkt som jeg stoler på hver dag!

  7. D***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette kameraet fungerer veldig bra og var enkelt å sette opp. Det gir en flott utsikt selv om natten! Jeg føler meg så mye tryggere når jeg vet at jeg kan sjekke babyen min når som helst fra telefonen min. Jeg anbefaler dette kameraet på det sterkeste for alle foreldre som ønsker trygghet.

  8. L****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Installasjonen av dette kameraet var enkel og rask, og det fungerer feilfritt. Kameraet er solid og godt bygget. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med det. Definitivt verdt det!

  9. M***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    For en førstegangsforelder har dette kameraet vært en velsignelse! Jeg er imponert over dets evne til å vippe og panorere eksternt, og dekker alle vinkler på babyens rom. Nattsynsfunksjonen er veldig pålitelig og klar

  10. R***k (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette kameraet har mye å tilby – klar video, nattsyn og toveis lyd. Det har vært veldig nyttig for å overvåke babyen min. Det kan av og til være forsinkelser i bevegelsesvarsler, men det er et mindre problem. Alt i alt er det en pålitelig og effektiv løsning for babyovervåking.