Kompresjonsbandasje For Bryststøtte Etter Operasjoner

Opprinnelig pris var: 596 kr.Nåværende pris er: 298 kr.

Tilbud!

Kompresjonsbandasje For Bryststøtte Etter Operasjoner

Opprinnelig pris var: 596 kr.Nåværende pris er: 298 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør rekonvalesensen din raskere og mer komfortabel

Øk helingsprosessen med Ortorex brystbandasje. Den gir fast, men skånsom kompresjon, og gir bemerkelsesverdig støtte etter operasjonen. Det førsteklasses stoffet lar huden puste under bruk.

Svært elastisk

Vår brystkompresjon sikrer en behagelig passform samtidig som den opprettholder et konstant trykk på brystområdet. Det vil i stor grad forbedre restitusjonsprosessen.

Lett å bruke

Takket være borrelåslukkingen kan du ta på deg bandasjen og justere den på få sekunder.

Åndbar

Ortorex-bandasjen fremmer aktiv luftsirkulasjon. Den holder huden tørr og forebygger irritasjon og ubehag.

4.85
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. S***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er så fornøyd med dette kompresjonsbåndet. Det er diskret, slik at jeg kan bruke vanlige klær uten å bekymre meg for at det skal merkes. Det føles sterkt og sikkert. Anbefales på det varmeste!

  2. H****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Fantastisk produkt for utmerket bryststøtte etter operasjonen. Den er komfortabel, men likevel fast, fleksibel, men holdbar. Den gir akkurat riktig mengde kompresjon. Det kan bli litt vanskelig å justere i utgangspunktet. Men når du først har fått taket på det, er det greit

  3. K***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Materialet i dette kompresjonsbåndet puster, og det tøyer seg ikke for mye, noe som gjør det effektivt. Det er et godt valg for deg som ønsker ekstra støtte etter en brystoperasjon. Jeg er glad for at jeg kjøpte det.

  4. R****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Den beste investeringen jeg gjorde for min gjenoppretting etter operasjonen! Båndet er perfekt for bruk hele dagen, da det er superkomfortabelt og lett. Det føles ærlig talt ikke engang som om jeg har på meg noe ekstra. Flott kjøp !!!

  5. A***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette produktet er fantastisk. Det gir meg riktig mengde trykk og føles ikke for stramt. Det er rimelig og fungerer utmerket for å forhindre sprett.

  6. M****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette båndet passer meg som hånd i hanske og gir brystene mine riktig mengde støtte og kompresjon som trengs etter den nylige operasjonen min. Det er langt nok, så jeg bruker det også under brystet. Det er lett å ha på og ta av, helt perfekt.

  7. D****l (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette båndet gir utmerket støtte. Det ruller eller glir heller ikke. Legen min var imponert over min raske bedring, og en del av æren går til dette bandet. Takk skal du ha!

  8. K***m (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette kompresjonsbåndet er utmerket til å støtte brystområdet etter en brystoperasjon. Det er enkelt å sette på og ta av. Jeg vil på det sterkeste anbefale å bruke det

  9. E****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Bandet gjør en god jobb med å minimere sprett som spioneringen. Det eneste jeg vil forbedre er at jeg skulle ønske det var mer pustende, da det kan fremkalle svette i varmt vær. Annet enn det fungerer det.

  10. J***s (bekreftet kjøper)

    Norge

    Til tross for min følsomme hud har dette kompresjonsbåndet ikke forårsaket irritasjon eller ubehag. Det er helt sikkert skånsomt og snilt mot huden, samtidig som det fungerer utmerket