Gladiator-Sandaler Med Plattformsko For Kvinner

469 kr514 kr

Tilbud!

Gladiator-Sandaler Med Plattformsko For Kvinner

469 kr514 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Boost stilen og selvtilliten din

Ortorex-plattformsandalene vil være en moteriktig oppgradering av skosamlingen din. De gir utmerket stabilitet og komfort, perfekt for bruk hele dagen. I tillegg garanterer den robuste konstruksjonen langvarig bruk.

Fotstøtte

Yttersålen demper hvert skritt og reduserer belastningen på føttene.

Fasjonabelt utseende

Sandalene våre gir deg et sofistikert uttrykk. Plattformen får deg til å se høyere ut og fremhever utseendet ditt. Disse sommerskoene passer til alle antrekk, fra kjoler til jeans. De passer til mange anledninger.

Komfortabel utforming

Ortorex-plattformsandalene omslutter føttene dine for en sikker passform. Du trenger ikke å bekymre deg for at skoene skal gli av mens du har dem på deg.

Størrelsesguide
  • FOR Å MÅLE FØTTENE DINE FOR SKO:
  • 1. Stå barføtt med hælen mot veggen.
  • 2. Legg en linjal på gulvet parallelt med foten, med enden av linjalen mot veggen.
  • 3. Finn lengden fra veggen til enden av den lengste tåen.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
3553.53622.58.86
365.5437239.06
3764.537.523.59.25
386.5538249.45
3975.53924.59.65
4086.540259.84
418.574125.510.04
4297.541.52610.24
439.584226.510.43
4.82
12 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. A****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er ekstremt fornøyd med disse. De er veldig stilige. Det som er mer imponerende er at de er lette og ikke belaster føttene. 5 stjerner!

  2. R***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg elsker disse sandalene! De passer perfekt med justerbare stropper og høyden er akkurat passe for å gjøre dem komfortable. De er et fantastisk alternativ for en dag på stranden eller en kveld ute.

  3. V****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse er lette og komfortable! Sannsynligvis de beste sommersandalene jeg noensinne har eid !!! Jeg har fått mange komplimenter på dem, og noen spurte meg hvor jeg fikk dem fra! Anbefales på det sterkeste!

  4. S***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse gladiatorsandalene er flotte når det gjelder komfort, men den justerbare stroppen kunne være litt mer holdbar. Plattformutseendet er trendy og stilig og legger definitivt til den generelle appellen.

  5. H**e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse sandalene er stilige og komfortable. De er lette å ha på seg og passer perfekt til en sommertur. Stroppene var imidlertid litt stramme i begynnelsen, men de tøyde seg ut etter noen gangers bruk, og nå passer de helt fint.

  6. O****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Super robuste med et sofistikert design! Ideell blanding av komfort og stil. Den økte høyden føles veldig behagelig. De er også allsidige for forskjellige anledninger!

  7. M****h (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse sandalene er så søte og stilige. Jeg trodde de kunne være litt stive, men det er de ikke. De er de mykeste overdelene. Plattformen er også fin og myk

  8. N***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse skoene er søte og ganske komfortable! Deres tykke plattformsåle gjør dem veldig stabile, og jeg kan gå i timevis med dem. Jeg ville definitivt kjøpt dem igjen!

  9. A****l (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse gladiatorsandalene er flotte! De passer godt sammen med så mange forskjellige antrekk, og plattformhøyden er akkurat riktig. De er definitivt verdt pengene.

  10. K***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette er mine go-to sommersko! Den tettsittende passformen er perfekt, og de er utrolig behagelige å ha på seg hele dagen. Jeg elsker platåstilen, siden den gir litt ekstra høyde uten at det går på bekostning av komforten.