Kuttbestandige Vernehansker

Opprinnelig pris var: 608 kr.Nåværende pris er: 304 kr.

277 kjøpt i løpet av den siste måneden

Tilbud!

Kuttbestandige Vernehansker

Opprinnelig pris var: 608 kr.Nåværende pris er: 304 kr.

153 kjøpt i løpet av den siste måneden

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ingen flere utilsiktede sår

Ortorex vernehansker gir absolutt beskyttelse mot kutt og rifter. De gir deg økt selvtillit under arbeidsoppgaver, noe som fører til bedre ytelse.

Beskyttende

Våre kuttsikre hansker beskytter hendene dine mot sår. De er sterke og holdbare, og garanterer høy motstandskraft mot skarpe gjenstander.

Tøyelige

Ortorex-hanskene former seg etter hånden din for ekstra følsomhet.

Pustende

Materialet slipper inn luft, slik at hendene dine holder seg tørre ved langvarig bruk. Si farvel til svette håndflater!

Størrelsesguide
SIZELENGTH
cminch
M228.66
L249.45
XL2610.24
4.74
20 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. S***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse hanskene beskytter hender og fingre mot kutt når du håndterer skarpe verktøy. Forsiktighet må fortsatt utvises. De beskytter ikke mot å oppføre seg dumme! Jeg gir dem 5 stjerner, de har hjulpet meg veldig.

  2. P****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Et must for alle som jobber med skarpe verktøy. Kuttmotstanden på nivå 5 gir utmerket beskyttelse. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med passformen. Hanskene er også enkle å vedlikeholde og holde rene. Verdt prisen.

  3. K***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg har ved et uhell kuttet meg for mange ganger mens jeg lager mat. Jeg bestemte meg for å bestille disse hanskene, og jeg er overrasket! De er så komfortable og fungerer virkelig bra! Jeg anbefaler disse hanskene på det sterkeste til kjøkkenet!

  4. W****s (bekreftet kjøper)

    Norge

    Flotte hansker! De gir utmerket beskyttelse uten å være klumpete. Pustende og veldig behagelig. De vasker godt og tørker raskt, noe som er veldig praktisk! Jeg vil kjøpe dem igjen!

  5. B***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Hanskene er ypperlige til håndtering av grove og skarpe materialer og gjenstander. De har utmerket kuttmotstand og et godt grep. Imidlertid kunne de være mer pustende for lengre slitasje. Alt i alt er jeg fornøyd

  6. C****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Kuttmotstanden er veldig effektiv, men hanskene kan føles litt tykke for veldig detaljert arbeid. De er slitesterke og komfortable. Selv med det lille problemet er de en god investering.

  7. J***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Hanskene sitter godt og gir utmerket beskyttelse. Nå kan jeg hakke, skjære og skjære uten å bekymre meg for utilsiktede kutt! De er enkle å rengjøre, men jeg kommer fortsatt til å kjøpe flere av disse siden de blir skitne med mat hver dag

  8. T****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse hanskene er en livredder for trearbeidsprosjektene mine. Materialet gir meg trygghet når jeg bruker verktøyene mine. De er behagelige å ha på seg i lengre perioder. I tillegg er grepet fantastisk. Jeg anbefaler dem på det varmeste!

  9. A***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse hanskene har vært et flott tillegg til hagearbeidsutstyret mitt! De er lette og pustende, noe som er perfekt for mange timers arbeid. De gir overlegen kuttmotstand, noe som forhindrer utilsiktede skader. Takk skal du ha!

  10. M****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse hanskene er ypperlige til gjør-det-selv-prosjektene mine. De gir den nødvendige beskyttelsen når du arbeider med skarpe verktøy. Hanskene er fleksible nok til å tillate detaljert arbeid. De har redusert antallet mindre skader jeg pleide å få betydelig.