U-Formet Sonisk Elektrisk Tannbørste

Opprinnelig pris var: 746 kr.Nåværende pris er: 373 kr.

Tilbud!

U-Formet Sonisk Elektrisk Tannbørste

Opprinnelig pris var: 746 kr.Nåværende pris er: 373 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør tannpleierutinen til en lek

Ortorex sonisk tannbørste er ditt hemmelige verktøy for et lysere smil og sunnere tannkjøtt. Den kommer til på vanskelig tilgjengelige områder og gir grundig rengjøring. Med denne innovative tannbørsten blir det enkelt å ta vare på tennene dine!

Effektiv
Takket være den unike U-formede designen når tannbørsten vår alle hjørner av munnen. Den fjerner gjenstridige flekker og får tennene dine til å se hvitere ut.
Praktisk
Du kan rengjøre tennene uten å måtte flytte børsten. Den gjør det mulig å bruke den uten å bruke hendene, noe som er perfekt for deg som har travle morgener.
Justerbar
Ortorex elektriske tannbørste har fire moduser: skånsom rengjøring, dyprengjøring, massasje og bleking. Du kan velge den som passer best til din komfort og dine personlige behov.
Myk

Silikonkonstruksjonen eliminerer risikoen for skader på tannkjøttet. Tannbørsten vår vil gjøre tannpussrutinen din smertefri!

Vanntett

Ortorex elektriske tannbørste er trygg å bruke i badekaret.

Kompakt

Denne tannbørsten er lett og liten i størrelse, og er derfor reisevennlig. Pakk den i vesken og ta den med deg overalt.

Flere grunner til å elske produktet vårt
Enkel Å Bruke
Varig
USB-Lading
Komfortabelt Håndtak
Spesifikasjoner
Nominell spenning:
DC3.7V
Inngangsspenning:
DC5V
Vibrasjonsfrekvens:
48000 rpm
Vurdert frekvenskonvertering:
5000-15000
Batterikapasitet:
400 mAh
Ladetid:
2 timer
4.75
13 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dave (bekreftet kjøper)

    Norge

    Totalt sett er det en flott tannbørste. Men, batterilevetiden kunne vært bedre.

  2. H***r (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. Tannbørsten er vanntett, og jeg kan bruke den i dusjen. De mange innstillingsmulighetene passer perfekt til ulike tider på dagen, og jeg føler meg frisk og ren i munnen hver gang. Den er virkelig flott, enkel, rask og grundig!

  3. A***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne elektriske tannbørsten har forandret tannhygienen min fullstendig. Den passer perfekt til munnen min, og vibrasjonene er helt riktige. De forskjellige modusene imøtekommer ulike behov. Ladingen går raskt og varer lenge.

  4. W****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg var skeptisk til å begynne med, men denne U-tannbørsten overgikk forventningene mine. Vibrasjonene er skånsomme, men effektive når det gjelder å fjerne plakk. Den slår seg av av seg selv etter en stund. Etterlater meg med en frisk følelse i munnen. Vel verdt prisen.

  5. T***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Noe av det beste med denne tannbørsten er hvor rask og enkel den er å bruke. To minutter, og tennene mine føles som om jeg nettopp har vært hos tannlegen! Den gjør også at jeg slipper bryet med manuell tannpuss. Jeg kommer til å kjøpe en til tenåringen min. Flott kjøp.

  6. V****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg har prøvd mange elektriske tannbørster, og denne skiller seg ut. Det U-formede designet gjør at jeg kan gjøre flere ting samtidig. Batteriet varer overraskende lenge, og enheten er veldig enkel å rengjøre. Anbefales på det sterkeste!

  7. H****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne tannbørsten gjør munnstellet enkelt og effektivt. Jeg liker de forskjellige børsteintensitetsmodusene. Designet er innovativt og sikrer grundig rengjøring. Den er også veldig stillegående og forstyrrer ingen andre i huset.

  8. K****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Å bytte til denne U-formede tannbørsten var den beste tannhelsebeslutningen jeg har tatt. Det håndfrie designet er veldig praktisk. Den er ganske skånsom mot tannkjøttet, men veldig effektiv. Munnstykket sitter veldig godt

  9. J***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    For en utrolig effektiv enhet! Den dekker tennene mine helt og etterlater munnen fri for matpartikler! Tennene mine føles veldig rene og glatte etter bruk. Jeg vil anbefale den på det varmeste!

  10. L***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    De soniske vibrasjonene er effektive, og den innebygde tidtakeren er et nyttig tillegg. Den er veldig enkel å rengjøre etter bruk. Det tar imidlertid litt lengre tid å lade helt opp enn jeg skulle ønske. Alt i alt er det et solid valg for tannpleie.