Justerbar Sengehesthjelpehåndtak

Opprinnelig pris var: 3,194 kr.Nåværende pris er: 2,129 kr.

457 kjøpt i løpet av den siste måneden

Tilbud!

Justerbar Sengehesthjelpehåndtak

Opprinnelig pris var: 3,194 kr.Nåværende pris er: 2,129 kr.

378 kjøpt i løpet av den siste måneden

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Kom deg lettere opp med ekstra støtte

Ortorex-gripestangen er en game-changer for de som trenger det. Det forenkler det å komme seg inn og ut av sengen betydelig. Baren er enkel å justere og har klare instruksjoner om hvordan den skal installeres. Det er flott for eldre eller de som kommer seg etter operasjonen.

Varig
Vår gripestang er laget av materialer med høy styrke, og sikrer langvarig bruk. Den kan bære betydelig vekt uten å bli skadet. Det vil garantert stå tidens tann.
Enkel å installere
Følg enkle instruksjoner for rask oppsett. Du trenger ikke noe spesialverktøy, noe som gjør montering problemfri.
Regulerbar
Denne sengehesten kan enkelt reguleres for å passe brukernes høyde.
To-bar design

Vår gripestang gir utmerket støtte og balanse. Takket være den unike designen kan brukere stå opp eller legge seg med økt selvtillit.

Oppbevaringspose

Ortorex sengehest kommer med en pose for personlige ting. Dette lar brukerne holde nødvendigheter innen rekkevidde.

Sklisikker overflate

Hendene dine vil ikke gli når du holder deg fast i stangen. Dette vil redusere risikoen for ulykker betraktelig. Sengehesten vår er trygg og komfortabel.

4.83
24 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 24 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. S****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Installasjonen var en lek, og den har vært veldig solid. Jeg elsker den ekstra sikkerheten når jeg går inn og ut av sengen. Oppbevaringslommen er veldig praktisk for mine briller og fjernkontroll. Utmerket kjøp!

  2. P***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Disse skinnene er godt laget, solide, tunge materialer og enkle å montere. Bunnskinnen glir under madrassen for å forhindre at den beveger seg rundt. Den kan justeres i høyden på sengen og har pent polstrede håndtak. God ting å hjelpe inn/ut av sengen.

  3. T***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette sengehesten var lett å montere. Stengene har myk demping der man vil ta tak i skinnen. Den fungerer bra og er veldig solid og laget av kvalitetsmaterialer. Jeg vil anbefale det til andre.

  4. M****e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette sengehesten er veldig solid og solid. Jeg liker at høyden er justerbar, noe som gjør den mer brukbar på tykkere madrasser. Jeg liker også å ha to håndtak. De kommer godt med når jeg sitter eller legger meg. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med rekkverket.

  5. T***s (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette sengehesten er ikke veldig bredt, men det har hindret ektefellen min fra å falle ut av sengen og gir ham også noe å ta tak i for å trekke seg over eller hjelpe til med å reise seg. Den har også en oppbevaringspose som er praktisk. Takk.

  6. M***l (bekreftet kjøper)

    Norge

    Kjøpte denne sengehesten for å erstatte min mors eldre. Hun elsker at den har en andre håndtak som gjør det lettere for henne. Det var enkelt å installere og gir utmerket støtte. Bygget er solid. Anbefalt!

  7. O****r (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne sengehåndtaket er veldig nyttig for min eldre mor. Den gir god støtte og den justerbare høyden er hendig. Jeg skulle ønske instruksjonene for installasjon var klarere. Nettinglommen er imidlertid en fin touch. Det er fortsatt et godt kjøp.

  8. A****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette sengehesten er akkurat det jeg trengte for min restitusjon etter operasjonen. Mannen min installerte den på 5 minutter. Den er sterk og pålitelig. Gir meg den støtten jeg trenger for å bevege meg inn og ut av sengen. Nettinglommen er et nyttig tillegg for å holde små gjenstander i nærheten. Det er flott!

  9. K***h (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette er en utmerket sengehest. Det er enkelt å montere og installere. Faren min kan legge vekten sin på den for å trekke seg inn og ut av sengen uten problemer. Metallet er tykt og solid med god sveising og skumpolstring av utmerket kvalitet der det trengs mest.

  10. N****i (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg fikk denne sengehesten til faren min. Den er veldig solid og gir ham den nødvendige støtten. Den justerbare høyden er utmerket. Posen er nyttig for telefonen og brillene. Det er et flott produkt, og jeg vil anbefale det til andre.