Trådløs Sports-Bh Sømløs Bralette

Opprinnelig pris var: 453 kr.Nåværende pris er: 302 kr.

Tilbud!

Trådløs Sports-Bh Sømløs Bralette

Opprinnelig pris var: 453 kr.Nåværende pris er: 302 kr.

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Øk komforten under treningsøktene

Ortorex sømløs BH gir deg den overlegne støtten du trenger. De innsydde putene minimerer brystbevegelsene og øker treningsytelsen. Det fukttransporterende stoffet absorberer og fordamper svette effektivt. Se bra ut og føl deg bra med dette uunnværlige sportsplagget.

Åndbar
Sports-BH-en vår lar luften sirkulere fritt, noe som forhindrer overdreven svetting. Du holder deg frisk og tørr selv under intens trening.
Myk
Stoffet er skånsomt mot huden og forårsaker ikke irritasjon.
Slitesterk
Takket være kvalitetsmaterialene som er brukt, tåler denne BH-en regelmessig bruk. Den mister ikke sine opprinnelige egenskaper selv etter mange vask.
Støttende

Ortorex sømløs BH løfter bysten og holder den på plass. Den vil forbedre utseendet ditt og forhindre ubehag under aktiviteter.

Trådløs

Vår bh-design eliminerer risikoen for smerter ved lengre tids bruk.

Elastisk

Denne sports-BH-en former seg etter kroppen din og sørger for en perfekt passform. Den følger alle dine bevegelser uten å begrense deg.

Størrelsesguide
  • FOR Å MÅLE DEG SELV:
  • 1. Stå rett med armene naturlig hengende langs siden.
  • 2. Legg målebåndet rundt overkroppen, rett under armhulene og over toppen av bysten.
  • 3. Legg målebåndet rundt brystkassen, rett og jevnt under bysten.
SIZEUPPER BUSTUNDER BUST
cminchcminch
L6224.415622.05
XL6625.986023.62
2XL7027.566425.2
3XL7429.136826.77
4.86
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. N***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg liker denne trådløse BH-en. Den er perfekt til morgenjoggeturene og yogaøktene mine. Den eneste ulempen er at den ikke har nok løft for meg. Men bortsett fra det er den verdt å prøve

  2. R**a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne BH-en er perfekt for mine daglige aktiviteter. Den er superkomfortabel, lett å ha på, og den sømløse designen betyr ingen synlige linjer under t-skjortene mine. Skulle ønske jeg hadde funnet den tidligere.

  3. K****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg elsker de brede stroppene på denne BH-en, de graver seg ikke inn i skuldrene mine selv etter lengre tids bruk. Stoffet er fint og lett og ser ikke ut til å falme etter vask. Anbefales.

  4. E****h (bekreftet kjøper)

    Norge

    Den er så behagelig at jeg ikke engang føler det! Jeg kunne ikke vært lykkeligere med støtten den gir, hvordan den føles eller hvordan den ser ut. Jeg elsker denne bh-en!!!

  5. L**n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette er min go-to-bh. Jeg elsker den sømløse designen uten ledninger som stikker meg når jeg beveger meg rundt. Og den gir utmerket støtte. Jeg vil anbefale den.

  6. O****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er så glad jeg fant denne bh-en! Den er utrolig behagelig og gir akkurat passe mye støtte. Jeg bruker den under yoga, og den holder seg på plass. Anbefales på det varmeste!

  7. L****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne braletten er fin. Jeg elsker at den ikke har ledninger, men gir fortsatt god støtte. Veldig behagelig. Jeg bruker den på daglig basis og den vasker fint.

  8. M****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg må si at denne bh-en overgikk forventningene mine! Den verken gnager eller irriterer huden min selv under lange gåturer. Koppene er pent polstret for ekstra komfort. Definitivt 5 stjerner.

  9. A*****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Forelsket i denne BH-en! Jeg kjøpte den opprinnelig til spinningtimene mine, men den er så behagelig at jeg begynte å bruke den daglig. Den sømløse designen gjør den usynlig under alt. Definitivt å få noen flere!

  10. E***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne bh-en fungerte veldig bra for pilatestimene mine. Den passer som hånd i hanske og ga meg den støtten jeg trengte uten at det gikk på bekostning av komforten. Dessuten passer den og ser flott ut under alle treningstoppene mine. Definitivt et godt kjøp