Vinter Tykt Dun Fylt Teppe

2,562 kr4,112 kr

Tilbud!

Vinter Tykt Dun Fylt Teppe

2,562 kr4,112 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke la avkjøling forstyrre søvnen din

Ortorex tykke teppe er din løsning på kalde vinternetter. Den myke teksturen gir enestående komfort, og lover en dyp, avslappende søvn. Pakk deg inn og nyt den koselige følelsen det gir!

Varm

Teppet vårt er designet for å fange varmen nær kroppen din, og tilbyr eksepsjonell isolasjon. Materialets tetthet gir deg et ekstra lag med varme.

Pustende

Til tross for tykkelsen fremmer Ortorex-teppet aktiv luftsirkulasjon. Det garanterer en behagelig, svettefri søvn. Kvalitetsstoffet vil også forhindre ubehagelige lukter.

Varig

Dette teppet tåler vanlig vask og kontinuerlig bruk. Det vil tjene deg i lang tid uten å miste sine opprinnelige egenskaper.

Størrelsesguide
SizeLengthWidth
cminchcminch
S20078.7415059.06
M22086.6118070.87
L23090.5520078.74
4.80
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. E**n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Trøsteren er stor og veldig, veldig luftig! Jeg føler at jeg er på skyen. Jeg er alltid kald, så den er perfekt for meg, veldig varm og pustende, holder meg varm, men ikke svett.

  2. J****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette teppet er ikke tungt, men varmt nok, lett og luftig, jeg elsker det! Hvis du er ute etter en virkelig godt laget, pustende, men varm dundyne, er dette det!

  3. I***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Perfekt mengde isolasjon uten å føles for tung. Den er veldig pustende og lar deg sove komfortabelt gjennom natten. Jeg vil anbefale det på det sterkeste.

  4. S****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Utrolig behagelig. Jeg visste at det ville være varmt, men jeg forventet ikke at det skulle være så mykt og mykt. Jeg er virkelig imponert og fornøyd med dette kjøpet.

  5. R****l (bekreftet kjøper)

    Norge

    Teppet er av utmerket kvalitet. Den er tykk og varm og slipper ikke fjær overalt. Ærlig talt, det slår alle de andre teppene jeg har prøvd før. Denne er den virkelige avtalen

  6. D***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg elsker hvor luftig og tykt dette teppet er. Det føles virkelig som om jeg er pakket inn i en sky. Dunfyllet gjør en fantastisk jobb med å holde meg toasty hele natten. Absolutt verdt å kjøpe!

  7. E***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg vil anbefale dette teppet til alle som leter etter utrolig varme og komfort. Jeg elsker hvor luftig og innbydende det ser ut på sengen min. Det sørger virkelig for at du ikke føler kulden!

  8. S***y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Teksturen til dette teppet er så bra. Den er myk og myk, og dunfyllet bidrar bare til dens luksuriøse følelse. Kalde vinternetter er mye bedre med dette, jeg lover deg!

  9. T**a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Å bruke dette teppet føles som å bli klemt av en gigantisk marshmallow! Komfortfaktoren er på et helt annet nivå. I tillegg får det rommet mitt til å føles mye mer koselig.

  10. L****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Teppet holder deg virkelig varm om natten. Den er luftig og fin etter at du har luftet den ut og lar den blåse opp i et par timer! Sterkt anbefalt!