Sportsskjorte med Korsrygg for Kvinner

Opprinnelig pris var: 560 kr.Nåværende pris er: 373 kr.

Tilbud!

Sportsskjorte med Korsrygg for Kvinner

Opprinnelig pris var: 560 kr.Nåværende pris er: 373 kr.

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Opplev frihet i hver bevegelse

Bruk Ortorex crop-topp for å øke komforten under treningsøktene. Den gir mulighet for et komplett spekter av bevegelse, perfekt for enhver fysisk aktivitet. Laget med pustende stoff, sikrer toppen vår at du holder deg frisk og tørr. Det er en utmerket blanding av stil og funksjonalitet!

Stilig

Toppens unike design med tverrrygg skiller den fra tradisjonelle sportsskjorter. Det vil få deg til å se moteriktig ut under treningsøktene. Kombiner den med favorittleggingsene eller -shortsene dine for å lage et trendy atletisk antrekk. Ha det bra med deg selv og øk motivasjonen din for å nå treningsmålene!

Pustende

Ingen mer bekymringer om svette eller ubehagelig lukt! Ortorex treningsoverdel fremmer aktiv luftsirkulasjon og forhindrer oppbygging av fuktighet. Det vil tillate deg å fokusere fullt ut på treningsrutinen din.

Varig

Vår sportsskjorte vil tjene deg i mange år uten å miste utseendet. Det brukte stoffet er motstandsdyktig mot slitasje, falming og bretter.

Størrelsesguide
  • For å måle deg selv:
  • 1. Stå rett med armene hengende naturlig ved sidene.
  • 2. Start målebåndet ved skulderen og trekk det ned til ønsket kant.
  • 3. Pakk målebåndet rundt den største delen av bysten din.
SizeLengthBust
cminchcminch
S63.5257629.92
M65.525.798031.50
L67.526.578433.07
XL69.527.368834.65
4.80
11 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Ole Bjørn-Jakobsen (bekreftet kjøper)

    Norge

    Utrolig passform og superkomfortabelt stoff!

  2. Henrikke Løken (bekreftet kjøper)

    Norge

    Generelt bra. Litt stram rundt skuldrene, men fortsatt veldig komfortabel og støttende under yogatimen.

  3. Birgitte Thorsen (bekreftet kjøper)

    Norge

    Elsker designet på krysset-rygg sports t-skjorten. Den er stilig men funksjonell, og materialet føles bra på huden under treningen. Vil absolutt anbefale til alle aktive kvinner!

  4. D***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg har brukt denne skjorten til dansetimene mine, og den har vært fantastisk. Den tillater hele bevegelsesområdet og føles veldig lett. Den er så pen at jeg til og med bruker den tilfeldig noen ganger. Jeg planlegger å kjøpe flere farger.

  5. H***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne toppen har alt jeg trenger for en god treningsøkt! Den er myk, behagelig og klamrer seg ikke til kroppen min. Den åpne ryggen gir god ventilasjon, og den passer godt sammen med alle mine treningsleggings. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

  6. L***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg elsker passformen og stilen til denne sportsskjorten. Den er perfekt for treningsøktene mine og til og med for å løpe ærend. Materialet er supermykt og irriterer ikke huden min. Vel verdt pengene

  7. A***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg fikk denne toppen for spinntimene mine, og den har vært flott. Det lar meg bevege meg fritt uten noen begrensninger. Materialet tørker raskt, noe som er et stort pluss. Jeg får også mange komplimenter for det

  8. J****y (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne toppen er mer enn behagelig. Jeg bruker den både til trening og til å slappe av hjemme. Stoffet er glatt og passformen er perfekt. Den er stilig og passer godt til alle leggings eller shorts! Anbefalt

  9. Z***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne toppen er perfekt for varme og fuktige dager! Materialet er så lett og pustende. Designet på tvers gjør den mer luftig og stilig. Jeg elsker å bruke den til både innendørs og utendørs trening.

  10. I****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne skjorten er fantastisk, men jeg fant ermhullene litt for store. Den er veldig behagelig og perfekt for både trening og fritidsklær. Stoffet er av høy kvalitet.